Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość gość
adsffdasffddasdffdssdfadsfdfdsfasdfdfassadf

Gość gość
cvbvbccvbcvbcbvcvbcvbcvbcvb

Gość gość
Ta od trzeciej randki, gdybys faktycznie byla tak inteligentna na jaka sie tu kreujesz, nie wypisywalabys tego wszystkiego. Musisz miec jeszcze pusto w glowce skoro musisz dowartosciowywac sie wsrod anonimow. Dorosnij i dojrzej, wtedy poznasz osobe na poziomie jakiego oczekujesz od mezczyzny.

Gość gość
O widzę ,że ten chamski psychol siedzący w więzieniu lub wariatkowie ( gość wczoraj ) zawitał również do tego pokoju i głównie zajmuje się obrażaniem innych i wylewaniem wiadra pomyj na kogo popadnie. Olejcie to stworzenie, nie piszę zwierzę , bo byłaby to obraza dla zwierząt. Należy eliminować takie potworki z życia realnego i jak widać również internetowego. Wszytkie jesteście piękne, fajne i zadbane i nie dajcie się wplątać w rozmowę z takim chamskim gościem, nie warto. Idźcie na spacer i pomyślcie, że to będzie bardzo fajny spacer, na którym spotkacie przynajmniej jedną miłą osobę. :) pozdrawiam i życzę miłego dnia i spaceru.

Gość gość
Przed "i"nie stawiamy przecinka! Niedouczone baby :O

Gość gość
Jedna i druga przekupki. Tylko gdakac potrafią. Mężczyźni wprost uwielbiają takie :-D

Gość gość
Przed "i"nie stawiamy przecinka! Niedouczone baby pechowiec.gif X Gdy wyraz i jest powtarzany, stawiamy przecinek przed drugim (oraz każdym kolejnym) i. Pójdziemy tam i w poniedziałek, i we wtorek. Była i piękna, i mądra, i dobra.

Gość Taodtrzeciejrandki
12:02 nie ma to jak powtarzać wyświechtane frazesy. " Dowartościowywać się wśród anonimów". Pisanie tutaj to dla mnie rozrywka na poczekanie, a nie misja i nie ma to związku z inteligencją, tak samo jak nie ma związku z inteligencją np palenie papierosów. Dowartościowują się raczej ci, którzy mnie obrażają albo zabawiają w psychoterapeutę. Ale jak zwykle nikt nie napisał nic merytorycznego w odpowiedzi na moje cztery punkty. Tylko o wygodnictwie i złej emanacji. Zatrważające. "Prawda jest twarda jak diament i delikatna jak kwiat". Ktos tak powiedział. Nie umiecie dyskutować z prawdą. Nie umiecie przyjąć czyjegoś punktu widzenia. Nie umiecie przeczytać ze zrozumieniem, bez negowania, z porzuceniem całego śmietnika jaki macie od dawna w głowach na temat ludzi. Nie umiecie patrzeć na drugiego człowieka z szacunkiem, jak na osobny autonomiczny świat. Macie zakute łby i zamiast pomyśleć na chłodno "może faktycznie tak jest, może jestem w błędzie", wolicie kogoś oskarżać o kłamstwa i obrażać. Zamiast pomyśleć "może faktycznie ona taka jest, przecież nie wiem, nie znam jej poza forum, czemu miala by kłamać", wolicie sobie poużywać i wyładować swoją agresję w bezpieczny anonimowy sposób. Ale były wyjątki. Są jeszcze mądrzy ludzie - i kobiety, i mężczyźni. Nie uważam że baby są durne, bo przyjaźnię się szczerze z takimi o których nie moglabym tak powiedzieć. Ale większość z was tutaj to słabi , sfrustrowani ludzie, oskarżający siebie nawzajem o swoje niepowodzenia. Wnikliwy czytelnik zauważyłby że ja nikogo nie oskarżałam a jedynie opisywałam pewne tendencje społeczne, bez oceniania. Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam. Wasza Ukochana Taodtrzeciejrandki :-)

Gość gość
czyli wszystko jasne,jesteś wyszczekana tutaj a nieśmiała wobec tego który ci się podoba,no i problem rozwiązany ,bądź nieśmiała,popyskujesz tutaj i się wyrówna :-)

Gość gość
nie można było tak od razu że jesteś sama bo jesteś chorobliwie nieśmiała jak masz mokro?:-) tyle gadania o to tylko o to chodziło

Gość Taodtrzeciejrandki
13:08 12.12 hau hau hau!

Gość gość
wystarczy że ty pisałaś wyłącznie coś merytorycznego " na temat swojej nieśmiałości,aż kilka stron kafeterii ci to zajęło :-)

Gość Taodtrzeciejrandki
13:17 hau hau :-)

Gość gość
Boże jakie to żałosne. Ci, którzy się ze mną zgadzają, są mądrzy, ci, którzy nie, to frustraci... Aż takiej płycizny umysłowej po panience Trzeciej od randki nie spodziewały się chyba nawet inne tępe dzidy pokroju tej (12.02). Kółko wzajemnej adoracji kretynek, naprawdę pogratulować.

Gość gość
gdy ktoś tu poruszał konkretne zagadnienia i teeż tendencje społeczne wycofywałaś się z rozmowy i tylko marudziłaś że nie potrzebujesz porad ,i ucinałaś tematy :-) gderając jakie zakute łby tu piszą :-) czyli jest po równo nie?

Gość gość
Mądrej głowie dość dwie słowie

Gość Taodtrzeciejrandki
13:28 pytanie tylko, czy można się zgadzać lub nie zgadzać z czyimiś doświadczeniami i uczuciami. Czy można się zgadzać lub nie z czyjąś historią, z czyjąś osobistą prawdą, nie mając podobnych doświadczeń, będąc innym człowiekiem. Jedna jedyna osoba napisała"nie wiem jaka ona jest, nie mam żadnych argumentów." To była mądra osoba. I bynajmniej nie zgadzała sie ze mną.

Gość gość
Prawda jest twarda jak kamień i delikatna jak kwiat.

Gość gośćkwiatpaproci
osobista prawda na przyciągnięcie samca :-) lub nie przyciągnięcie,usycham jak delikatny kwiat ,męczy mnie pytanie,przyciągnę czy nie przyciągnę ,bo każdy człowiek jest inny ,a życie jest takie ulotne jak mgiełka

Gość gość
zaklęta w kręgu nieśmiałości ,czy ktoś w mojej .......zagości ,

Gość gość
Taodtrzeciejrandki twoje myslenie jest bardzo pokretne

Gość gość
hej ale przeciez te ladne i fajne-tak naprawde nigdy nie spotkalem takiej samotnej, chyba ze w fazie od zerwania do nastepnego chlopaka nie tralo to dlugo

Gość gość
"Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE " XXXXXXXXXXX Jestem jedną z nich. Niestety w życiu miałam szczęście tylko do mężczyzn- kretynów ( gdybym opisała ich chamskie zachowanie- nikt by mi nie uwierzył! ). Wciąż mam nadzieję, że spotkam "tego jedynego".

Gość gość
"Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE " XXXXXXXXXXX Jestem jedną z nich. Niestety w życiu miałam szczęście tylko do mężczyzn- kretynów ( gdybym opisała ich chamskie zachowanie- nikt by mi nie uwierzył! ). Wciąż mam nadzieję, że spotkam "tego jedynego".