Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy z dziewczynami

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie miałem dziewczyny , ogółem to kiedyś próbowałem kogoś znaleźć , ale kiepsko mi to wychodziło. Poza tym raczej jestem introwertykiem i nie mam za dużo znajomych , nie mam w ogóle koleżanek . Co do mojego życia to pracuje jako spedytor , całkiem dobrze mi idzie jeżeli chodzi o życie zawodowe , mam 24 lata. Jak znaleźć dziewczynę? Gdyż nie widzę zbytnio perspektywy na znalezienie kogoś , na ogół jestem mało gadatliwy , na ogół odzywam się jak ktoś mnie o coś zapyta , a tak to mało się odzywam.

Gość gość
To może zabierz się kiedyś na Fracht po drodze powinny być takie małomówne ... A tak na poważnie wychodź z kumplami na piwo itp. na pewno kogoś spotkasz .

Gość gość
W sensie , że często wychodzić np. w weekend do jakiegoś pubu itp. ?

Gość gość
No tak ...w domu nikogo nie "wysiedzisz "

Gość gość
ok. to w weekendy , się przejdę z kimś znajomym , ogółem ogółem to okres studencki się zaczyna , więc trochę się studentek zjedzie , nie długo ;)

Gość gość
No i dobrze ...tak na marginesie Ci powiem,że są dziewczyny które lubią " nieśmiałych milczków" . Ja za takiego wyszłam ( no teraz wyrobił się przy mnie jak drzwi na poczcie ..)

Gość gość
Tyle , że z tą nieśmiałością to nie jest tak , że ja nie wierze w siebie , albo , że uważam , że nic w życiu nie osiągnę. Bo np. obecnie całkiem ładnie idzie mi w życiu zawodowym , jestem zupełnie początkujący , a mnie chwalą , jak ja super te ładunki sprzedaje , miałem staż na 4 m-c a mi już w połowie stażu powiedzieli , ze chcą mnie zatrudnić na normalną umowę itp. W kontaktach z ludźmi jestem taki dość cichy , nawet mi w pracy główny szef powiedział , że ja taki cichutki i nieśmiały , a całkiem ładnie mi idzie itp.

Gość gość
Jesteś jeszcze bardzo młody .Podejrzewam ,że to Twoja pierwsza praca a już jak Mówisz dobrze Ci idzie . W życiu będzie tak samo ale wszystko przychodzi z czasem . Życzę Ci powodzenia i pamiętaj o jednej złotej zasadzie -ZAWSZE Bądź sobą - Nie graj ,nie udawaj .To się wyczuwa i prędzej czy później wypływa .Pisałam Ci ,że są dziewczyny które lubią "cichych" .Jestem pewna ,że znajdziesz fajną dziewczynę . Muszę już kończyć siedzenie na forum .Miło mi się rozmawiało .3mam kciuki .Powodzenia .Koleżanka po fachu ;)

Gość gość
a samemu jak się przejdę na piwo do pubu ? ;>

Gość gość
a same dziewczyny będą zagadywały ?