Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety są tak bezgranicznie naiwne i durne. Dają się używać. Pamiętaci

Polecane posty

Gość gość

e Kalibabkę, Simona Mola, seryjnych morderców, którzy dostawali listy od kobiet? Ostatnio znów była jakaś sprawa, że facet wydoił 2 kobiety przez neta do zera, bo się w nim zakochały, jedna mieszkanie sprzedała i się zadłużyła, przelała mu cały hajs. Dlaczego kobiety są tak łatwowierne, nawine. Zawsze dają na sobie żerować, wykorzystywać się seksualnie, są uległe i podatne na manipulacje przystojnych nierobów, uwodzicieli etc. Potem odwalają za nich całą robotę, a tamci siedzą w bokserkach i się śmieją. Tego kolesia co wydoił 2 kobiety też znalazła policja w bokserkach przed telewizorem, jak go złapali. Kobiety, do was się zwracam z pytaniem. Co w was jest takiego, że jesteście tak bezgranicznie durne, że wystarczy wam zaświecić w oczy ładnym wyglądem, wzrostem, obietnicami, gadką, manipulacjami i ani się obejrzycie, jak jesteście zabawką i wołem roboczym, jakiegoś oszusta, nieroba?

Gość gość
Ja się nigdy w zyciu nie dałam nikomu wykorzystać i ty też nie będziesz miał dostępu do ani jednego grosza z mojego majątku :D A teraz żryj kał 😠

Gość gość
12:45 E tam, i tak trafisz kiedyś na ciacho, jak ci zaświeci przystojny pógłówek swoimi 190 wzrostu w oczy to w trymiga zamienisz się w służącą robiącą kanapki, projekty i odwalającą w pracy 2/3 roboty za niego.

Gość gość
Co ty wymysliłeś... Mam wyrąbane na 190 cm a służącą nigdy dla nikogo nie byłam, więc juz nie będę 🖐️

Gość gość
Spojrz na podobne zjawiska u mezczyzn i narzuca sie prosty wniosek ze sporo osob obu plci cechuje duza naiwnosc. Pozostaje docenic fakt, ze masz szczescie, ze jestes madrzejszy.

Gość gość
Oj cechuje, cechuje :o

Gość gość
kobiety to idiotki

Gość gość
faceci to idioci

Gość gość
znowu ten yebnięty, brzydki jak noc kurd**el :o żryj kał imbecylu 🖐️