Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona zdrajcy

zdrada i slub

Polecane posty

Gość narzeczona zdrajcy

Witam mam 2 miesiące do ślubu. Dowiedziałam się tydz temu że mój przyszły mnie zdradził tzn miał romans około 2 miesięcy . Teraz przeprasza błaga itd. Był ktoś w takiej sytuacji i dał szanse? Warto?

Gość gość
Ja byłaM I nie dałam... Moim zdaniem nie warto, bo o takim czymś nie sposób zapomnieć, trudno wybaczyć i bd wracać co po chwile... A poza tym po co żyć z kimś i wciąż zastanawiać sie, czy znów tego nie zrobi? Wiem że pewnie nie to chciałaś usłyszec, wiem, że przygotowania pewnie już pełną gęba ida ze goście, że plany... Trudne, ale moim zdaniem trzeba sie sznować i szuać kogoś przy kim bd sie pewnym ...

Gość gość
nie wiem, czy warto. Moja mama ponad 20 lat temu wybaczyla zdrade tacie. Byli juz małżeństwem. Potem ja sie urodzilam. Niby są dalej razem itd. Ale wiesz? Mama nie zapomniala.Czasem wypomina tacie przeszłość. Poza tym on tez ją nie zawsze dobrze traktuje, powinien cieszyc sie, że dala mu szansę, a nie szanuje jej itd. Takze jak nawet zdecydujesz sie na danie mu szansy(jednak to trwalo 2 miesiące, nie był to jednorazowy wyskok. Czemu przerwal? Czyzby dlatego, że sie dowiedziałas?). Jak facet nie chce, to nie zdradzi. Brakuje mu czegos? Szukal odskoczni? To co będzie po ślubie? Mialam kiedys sytuacje, że facet sie ze mną umowil, ale po 2 spotkaniach urwal kontakt. Po czasie dowiedziałam sie, że był w związku i nie chcial lecieć na dwa fronty. Byl mega zauroczony we mnie(bylo to widac), a mimo to powstrzymal się przed zdrada. Czyli nie kazdy zdradza. No ale jak mimo to dasz mu szasne, to i tak proponuje przesunac termin ślubu na czas, kiedy zapracuje sobie na odbudowanie Twojego zaufania i udowodni, że naprawdę zaluje i chce odbudowac związek

Gość gość
Ja byłam...nie wybaczyłam.Rozstaliśmy się.

Gość gość
Dokładnie... Teraz bd sie zadręczać myśleć czemu tak sie stało, co on w niej widział i takie poczucie bycia oszukanym... Potem powoli to zacznie mijać ale nawet jak bd razem bd mu to wypominać czasmi na pewno i bd cały czs podejrzliwa tego nie da sie zapomnieć,,, ale jeżeli bardzo chcesz z nim mimo to być to chociaż poczekaj ze ślubem, przekonaj sie, że warto nabierz pewności, że potrafisz z tym życ... a koniec związku to nie koniec świata chociaż ciężko jest nauczyć sie bycia samemu niestety wiem coś o tym... Właśnie przez to przechodze odeszłam, bo dowiedziałam sie że ktoś jest... boli ale da sie zyc...

Gość gość
Poważnie się zastanawiasz? Właśnie pokazał swoją prawdziwą twarz. Zdradził Cię. Przez dwa miesiące oszukiwał, kłamał prosto w oczy, uprawiał seks i spędzał czas z Tobą i z tą drugą. Masz okazje to zakończyć i ułożyć życie z porządnym mężczyzną, a Ty się zastanawiasz, czy dac mu szansę, bo prosi? Był na tyle uczciwy, ze sam się przyznał, czy dowiedziałaś się od kogoś? Pali mu się grunt pod nogami, to błaga o przebaczenie. Jakoś wyrzuty sumienia go nie gryzły, jak pieprzył tą drugą? Przejrzyj na oczy.

Gość gość
To ja byłam "tą złą"

Gość gość
Zdecydowanie po zdradzie to koniec nie ma możliwości odzyskania zaufania to wiem uciekaj póki czas .

Gość gość
nie warto, chyba, że bardziej niż własne zdrowie psychiczne cenisz szybki status mężatki :)

Gość gość
mnie też zdradzał przed ślubem więc wyszłam za niego żeby tamtej pokazać że on jest mój!!! największa głupota jaką kiedykolwiek zrobiłam - wytrzymałam w tym żałosnym małżeństwie 1,5 roku

Gość narzeczona zdrajcy
Teraz jest 6 lat po ślubie. Dzieci mamy a on poszedł w sina dal. Chociaż tyle ze dzieci coś go interesują. Tak że żałuję że mu w tedy wybaczylam. Ku przestrodze tym które chcą wybaczyć zdradę.

Gość gość
Daj mu i sobie szanse, jak żałuje to moze naprawdę tak jest. Wszystko zalezy ile macie lat. Wyjdź za niego, zostań żona, najwyżej sie rozwiedziesz . Co ma byc bedzie, on na pewno sobie ułoży życie bo facetom łatwiej. Ty bedziesz żyć w żałobie i w ogóle bedzie cię szarpać " a mogłam tak , a mogłam zrobić inaczej" , wyjdź za niego. Wstrzymaj sie z dzieckiem ale małżeństwo to mimo wszystko nic wielkiego a jednak cos. Lepiej byc rozwódka ale daj wam szanse , mężczyźni na ogół zdradzają , nie jest to reguła ale czesta sprawa. Moze po tej lekcji on już nie zaryzykuje i będziecie żyć szcześliwie.

Gość gość
19"52,tyś gosciu szaleju sie napił,że takie brednie wypisujesz ? "ślub,a jak nie to rozwód."Pstryk,to nic w zyciu nie znaczy.Ciebie pogięło ?! Po pierwsze :jego znów nie ma w domu i nie odbiera telefonu.Nie pierwszy raz. Po drugie :nikt nie mówi o slubie. Ten post to chyba ironiczne provo.

Gość gość
Pardon za pomyłkę -ostatni post też na temat zdrady,ale nie tu ,pomylka.

Gość gość
Ja raz sie pokusiłem o zdradę....a żona sie dowiedziała ... miałem co tracić . Musiałam poszukać dobrego adwokata i polecono mi to biuro www.adwokatkowalczyk.pl .

Gość gość
a ja znam przypadek gdzie to ona go zdradzala przed slubem wdala sie w romans ktory trwal kilka miesiecy on jej chyba wybaczyl pobrali sie sa dalej razem maja wspolny kredyt.. nie wiem jak im sie uklada jednak czegos takiego nie da sie wymazac z pamieci ja bym nie wybaczyla i sie rozstala sa przypadki gdzie zdrady bardziej umacniaja zwiazki ale czy takie pary sa faktycznie w 100% ze soba szczesliwe ? rob tak jak Ci podpowiada rozum :)

Gość gość
ogłupialas dziewczyno? zdradzil cie przed samym slubem, a ty sie jeszcze pytasz czy za niego wychodzic? chyba masz odpowiedz. Przed slubem juz go nie krecisz, skoro chcial sprobowac innej, wiec po slubie tymbardziej.

Gość gość
Tak właśnie ludziki czytają topiki;)