Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietki starajace się o dzidzie. Potrzebna rada.

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Powiedzcie mi jak to jest z tymi dniami plodnymi i zywotnoscia plemników bo wszędzie jest tyle sprzecznych informacji ze juz się pogubiłam. Jestem 10 miesięcy po drugiej cc. Okres wrócił już w marcu. Cykle jednak.byly nieregularne. Najdłuższy 36 najkrótszy 28 dni. Ostatnie dwa jednak trwały 28 i 29 dni. I teraz moje pytanie do Was czy jeśli z mężem kochalismy się na przełomie 10 i 11 dc to jaka jest możliwość i prawdopodobieństwo ciąży gdyby np owulacji była w okolicach 14/15 dc?

Gość gość
Tak, jest taka możliwość, w bardzo sprzyjających warunkach plemnik może przeżyć nawet 7 dni, ale taki powiedzmy standard to około 3

Gość gość
U mnie cykle sa bardzo dlugie. teraz w ciaze zaszlam zaraz po okresie choc owulacja powinna byc okolo 20 dnia cyklu. Wiec ja nie wierze w te dane mowiace o przezywalnosci plemnikow dwa dni. Wiem ze owulacje mialam pozno bo mialam monitoring a seks byl raz 10 dnia cyklu. jak to mozliwe?

Gość Autorka___postu
Kurcze dziewczyny ja już sama nic nie wiem. 14 dc miałam ból brzucha od rana a wieczorem na wkladce taka plamke lepkiego przezroczystego śluzu podbarwionego na brązowo. Od 18 dc miałam taki wodnisty sluz który przeszedł w biały mleczny. A oprócz tego od pon czyli od 19 dc łapie mnie senność w ciągu dnia. Pobolewa brzuch. Rozregulowal mi się żołądek. Wczoraj kiedy byłam u kosmetyczki na paznokciach niesamowicie bolały/ piękly mnie paznokcie w trakcie utwardzania żelu a już dawno dawno tego bólu nie czułam. Dziewczyna nawet zapytała czy może jestem zaraz przed okresem lub w trakcie bo czasem tak się dzieje. Ale do okresu prawie tydzień. Dziś również boli mnie podbrzusze jakbym conajmniej lada moment miała dostać okresu. Czasem zakuja jajniki. Do tego żołądek i jelita mordują. Temperatura w pochwie 37,8. Już sama od tego glupieje i mam wrażenie że ciąża raczej w grę nie wchodzi.

Gość Autorka___postu
Któraś z Was się wypowie? Mialyscie podobna sytuację?

Gość Autorka___postu
Up up