Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On ma żone a wymaga .ode mnie żebym nie miała nikogo

Polecane posty

Gość gość
NO ja tez rzygnełam. Ten "moj:" od propozycji seksu ze mną bo odemnie nie załapie syfu nie dostal tego co chcial,nie poszłam na taki uklad, bo szczerze powiedziałam,ze to z żonatym mnie nie interesuje. To niestety zaczał te gadki w stylu, że z żoną po zdradzie juz nie umie normalnie zyc i to sie i tak skonczy rozwodem. Jak nie widział,ze pojde na uklad, zaczał mamić mnie klamstwami. a szkoda;) Powinien dostac plusa chociaz za szczerosc:)

Gość gość
Autorko, nie licz że tu otrzymasz coś innego poza hejtem. Niestety siedzą tu głównie kobiety z zerową empatią i same sfrustrowane. Szkoda, że Ci zależy i teraz czujesz się źle jak on się nie odzywa, ale pomyśl czy to właśnie nie jest dobry moment na wyplątanie się z tego układu. Ile masz lat, że zależy Ci na związku bez zobowiązań? nie chcesz w przyszłości mieć męża i rodziny? Ja też teraz o mało co nie wpadłam w układ kochanek z żoną i jeszcze jedną babką co z nią sypia, bo myślałam że seks bez zobowiązań to będzie to. On zerwał relacj****ardzo mi przykro, ale mój rozum mi mówi, że dobrze że do niczego nie doszło...

Gość gość
Nie odzywa się bo uraziłam jego męskie ego pewnie, albo może nawet zastanawia się czy się nie "puszczam". :O niestety uważam, że popelnilam blad pytajac go o to... Ale może jeszcze ta relacje da sie uratować, zobaczymy, a może już nie... Na pewno mu to dało do myslenia to moje pytanie. Upewniłam sie tylko,ze faktycznie jest zadzrosny, ale racja, ze zazdrosc jeszcze nie oznacza miłości. Trudno jesli sie nie odezwie to sama bede musiala to zrobic. inna sprawa, ze czasem sie nie odzywa przez weekendy z wiadomych wzgledow, wiec moze to jeszcze nic nie znaczy... Choc czuje, ze popelnilam blad. Narazie nie chcę zakladać rodziny, moze za 2, 3 lata mi sie odmieni, ale poki co nie bardzo chce sie wiazac na stale bo poprzedni zwiazek nie zbyt wiele kosztował.

Gość gość
dziś -Autorko a nie martwisz się, że Ci "lata uciekają", z każdym rokiem jesteś starsza a i rynek fajnych facetow się "kurczy". Potem zostaną Ci do wyboru sami nieudacznicy pachnący "przegrywem", pogruchotani psychicznie rozwodnicy po przejściach ( z "byłą" na karku, dziećmi i alimentami ) albo jakieś "dziadki". Pójdź po rozum do glowy i sama zakończ ten związek! Będzie bolało ( nawet bardzo!!! ) ale przekonasz się, że było warto. Pozdrawiam.

Gość gość
Ok, pomyślę nad tym :)

Gość gość
15.27- "poprzedni związek mnie zbyt wiele kosztował". XXX Autorko, śmiem twierdzić, że Ty sama szukasz sobie w życiu kłopotów! Wczesniej-ten nieudany związek i teraz ten żonaty cwaniak- "pies- ogrodnika".

Gość gość
Wiesz, moze i masz racje. Ostatnio sporo nad tym myslalam, ogólnie nad moim zyciem i wybieram niestety facetów " babiarzy", moj były był babiarzem i mnie zdradzał, ten zonaty to nie muszę pisać, bo zdradza zone, nie dałabym sobie też reki uciac, ze jestem jego jedyną kochanką... Mysle, ze raczej jestem bo chociazby ciezko byloby mu to pogodzic czasowo, ale nia mialabym do niego za duzego zaufania...Kiedys i tak zmiany bedą musialy nadejsc w moim zyciu, ale nie wiem czy juz teraz tego chce. Pomysle nad tym...

Gość gość
Żałosne. Obrażacie autorkę bo jesteście zakompleksionymi żonami, które drżą ze strachu o to, że ich mężowie mogą mieć kochanki i je woleć w łóżku od zauszczonych mamusiek. Nie musicie jej obrażać i straszyć. Pewnie jest piękna kobietą i może robić co chce a wy możecie służyć mężowi jak wróci po seksie z inna:)

Gość gość
Widzę jak na mnie.patrzą zazdrosne i niepewne żonki idące ze swoim facetem:)

Gość gość
16:00- podszyw

Gość gość
16:00 to ja. Nie podszywam się. Nie jestem autorką. Napisałam też post 15:52. Zaniedbane mamuśki są zazdrosne i dlatego tak się zwracają do autorki. Zazdrosne laski są wszędzie i od razu widać ich strach i niepewność.

Gość gość
żony przyzwalające na zdrady nie mają honoru

Gość gość
Kochanka nie musi być ładna tylko podniecająca łatwością i głupotą. Ale złapać można to samo co od d*****.

Gość gość
Nie mnie oceniać czy jestem ładna, pewnej grupie facetów się podobam i to mi w sumie wystarcza :P może nie spełniam kryteriów modelki bo nie jestm super chuda, ani super wysoka, ale mysle, ze nie jest zle ;)

Gość gość
To wystarczy żebyś obciągała żonatym.

Gość gość
Autorka napisała, że poprzedni jej facet był babiarzem. Teraz jest kochanką jakiegoś źalosnego gościa. Wnioskuję, że ma kompleksy i niskie poczucie wartości, skoro bierze każdego ruuchacza, byleby był. 16.11 To nie Twój ból doopy, czy mamuśki są zapuszczone, czy nie. To ich sprawa i ich facetów. To Ty wciskasz się na siłę w czyjś układ, zadowalając się ochłapami, kradzionymi godzinkami, udawaną miloscią. Trzeba byc naprawdę bezczelną suką, by wpychac się komuś do związku.

Gość gość
Do autorki-dobrze ktos ci napisal ze to może dobry moment na zamknięcie relacji, gorzej-jesli go kochasz to sprawa nie będzie latwa.zakompleksionych zon nie sluchaj bo to sam jad! Faceci zdradzaja to znaczy ze nie kochają i w tym temacie szkoda dyskusji.a Ty rob tak zeby tobie bylo dobrze

Gość gość
dladobrychkobiet.wordpress.com