Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zaprosilibyście na wesele takie osoby?

Polecane posty

Gość gość

Hej sprawa dotyczy mnie. Nie zostałam zaproszona na wesele i teraz mam pytanie do was bo troche jest mi przykro czy też byscie się przejmowali. Sytuacja wyglada tak mojego szwagra bracia biorą ślub. Ze szwagrem, moją siostra i jego bracmi spedzalismy co roku sylwestra imprezyjąc grubo. I teraz tak szwagra brat zaprosil na swoje wesele wiadomo szwagierke czyli moja siostrę i naszych rodziców, a mnie i mojego meza pomineli gdzie bawilismi sie razem co roku. I teraz tak jeden brat szwagra jak i drugi zaprosil moich rodzicowm. W tym momencie moi rodzice z moją siostrą i szwagrem bawią sie na weselu, a mi przykro. Moja najblizsza rodzina tam jest. Nie jestem jakas super rozrywkowa, no ale nie powiem zabolało mnie to. Niby w tym roku tez mamy razem spedzic sylwestra, ale ja juz sie na to nie piszę. Czujè się urażona czy słusznie?

Gość gość
Tak. Olali Ci i zachowali sie bardzo nie elegancko. Poprostu pokazali ze im na Tobie nie zalezy.

Gość gość
Powiem szczerze, że nie mam ochoty w tym roku spędzac z nimi kolejnego sylwestra. Najchętniej zerwalabym znajomośc. Czuję się dziwnie. Wiem, że teraz moja rodzona siostra i moi rodzice bawią się tam na weselu, jeszvze wczoraj im pomagalam się sxykowac, ale żal w sercu był. Taki dziwny niesmak i przykrość. Chciałam o tym porozmawiać z siostrą, ale ona omija temat, nic nie komentuje. A rodzice byli przekonani,że zamiast nich zaproszą mnie z mężem a sami są zdziwieni no ale też nie chcą tego komentować. Zazdriszcze im że sie teraz bawią, uwielbiam wesela ale jest mi cholernie przykro, że zostałam pominieta. Jeszcze żeby moich rodziców tam nie było to by bylo ok no bo to szwagra bracia, no ale moi rodzice tam się bawią. Cholernie mi przykro.