Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest ryzyko zapłodnienia?

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, Pytanie jest głupie i żałosne na maksa, ale męczy mnie niesamowicie. Otóż sprawa ma się tak: najpierw oralne pieszczoty względem faceta (nie było wytrysku, trwało to może 2 min), potem prezerwatywa i seks podczas którego również były pieszczoty oralne po to np żeby nawilżyć członka przed, a także nawilżanie ręki śliną kobiety i pocieranie o pochwę w trakcie stosunku. Oralne pieszczoty na początku były bez prezerwatywy dodam dla jasności. Moje pytanie brzmi: czy jest jakaś szansa na wpadkę? W sensie takim, że czy możliwe w ogóle jest, aby to co było w buzi (mam na myśli ślinę z [BYĆ MOŻE] preejakulatem) przed założeniem prezerwatywy dostało się do pochwy jakimś cudem przez to, że podczas też penis z prezerwatywą był w buzi czasami? przepraszam za infantylny i szczegółowy opis. Wiem, brzmi jak z bravo girl, ale nie mam doświadczenia w tych kwestiach (prezerwatywy), dlatego wolę zapytać i upewnić się, że wszystko jest OK, gdyż straszna ze mnie panikara

Gość gość
Pewne ryzyko jest, ale małe bo ślina nie sprzyja plemnikom. Na drugi raz róbcie wszystko w gumkach i zmieniajcie je, a do nawilżenia można używać żelu.

Gość gość
Troszkę nauki zanim otworzysz ci/pę

Gość gość
Ile masz lat ? Co za debilizm

Gość gość
debilizm? Z czym konkretnie? Może mnie oświecisz? Lat mam na tyle dużo, że wiem, żeby nie obrażać ludzi. Z moja nauką też w porządku więc dzięki za troskę.