Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka mi zazdrości??

Polecane posty

Gość gość

Jesremhodzę do 3 kl gimnazjum. Ostatnio spodobałam się pewnemu chłopakowi. Miała być noc filmowa, ale.jego nie było. Koleżanka jednak twierdziła, że był i że zakochał się w innej dziewczynie, wypisywała mi o nim różne bzdury bez pokrycia z prawdą. Gdy idziemy razem przez korytarz szkolny i jakiś chłopak miło na mnie spojrzy, ona ciągnie mnie za rękę i przyspiesza krok. Kilka dni temu wspominała coś o kimś w superstarach(buty), więc powiedziałam, że ja też je kupuję. Jej reakcja była dziwna - odradzała mi ile się dało, mówiła że są brzydkie i że będę w nich źle wyglądać. Gdy powiedziałam jej, że już je zamówiłam, wściekła zapytała tylko ile kosztowały. Powiedziałam, że zgodnie z prawdą - 350 zł. Od tego czasu nie odzywa się. Gdy na początku roku narysowałam ilustrację, powiedziała że jest kiczowate, podczas gdy ona oddała coś na wzór szkiców z przedszkola. Poza tym zaczynałysmy życie zupełnie inaczej - ona jest biedna, wychowywana przez babcię w 'barakach' za miastem(jej mama chyba siedzi w więzieniu), niczego szczególnego nie osiągnęła, jej uroda również pozostawia wiele do życzenia. Natomiast ja mam w domu obojgu rodziców, nie mam problemów finansowych, według wielu jestem ładna i mam duże powodzenie, podczas gdy ona raczej odstrasza niż kusi. Co mam z nią zrobić? Przyznam że zaczyna mnie to już wkurzac.

Gość gość
Najwyrazniej tak.Dlatego ja zadnej kolezanki juz nie mam,bo takie relacje byly dla mnie zbyt toksyczne.Teraz moge robic co chce i nosic co chce i nikt sie mnie nie czepia.