Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy lubicie wulgarne dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o słownictwo jakiego używają, rynsztokowe

Gość gość
Ja uważam , że kulturalna i dobrze wychowana kobieta powinna w każdej sytuacji nawet w takiej gdzie wyzwiska fruwają na okrągło zachować klasę i wyrażać sie jak dama.

Gość gość
do wyra może i tak ale do związku, życia to na pewno nie

Gość gość
mialem kiedys taka laske narobila mi siary u kumpla

Gość gość
raczej nikt normalny nie lubi nadmiernie wulgarnych osób. Sama przeklinam, ale w towarzystwie czy normalnej rozmowie nie

Gość prawictwo pospolite 152
nie , bo jakby walnęła gaslo `` kurfwa``.. przed moimi rodzicami , to rodzice pomyslelby ze jestem z nią tyłko dla lóżka

Gość gość
mnie generalnie rażą przekleństwa i nie ma znaczenia czy to kobieta mówi czy facet ;)

Gość gość
Jestem dziewczyną, ale nie lubię agresywnych dziewczyn. Chcą jednynie zwrócić na siebie uwagę (głównie uwagę płci męskiej) i pokazać jakie z nich są 'niegrzeczne dziewczynki'. Irytujące.Udają kogoś kim nie są.

Gość gość
Nie przepadam za takimi, które zawsze lubią wtrącić na koniec zdania ''kurvva'', a ich język w ciągu dnia składa się na ten wyraz z 40%. Ale wulgaryzmy uważam czasem w niektórych sytuacjach za bardzo stosowne, więc trzeba znaleźć granice dla swojego języka :3 Niekiedy coś takiego jest zabawne, czuje się trochę luzu. Czasem te niegrzeczne są mega pociągające. Lecz koniec końców trudno wytrzymać co jakiś czas tekst ''no i w hój'' u dziewczyny. Mam taką Małgorzatę, która zawsze jest z nieskazitelną polszczyzną, a jak coś jest nie tak to od razu jej język przypomina pijaka z pod butki. Tak samo Natalia. Karina to tak, inteligent, ale pamiętam jak zaklęła, a my wszyscy doznaliśmy szoku, minuta resetu i śmiech XD Także jestem za tym, ale przeciw.

Gość gość
mowa jest o wulgarnych, nie agresywnych. Swoją drogą, to istnieją agresywne kobiety i właśnie takie są, nikogo nie udają bo taki mają charakter.

Gość gość
osobiście nie lobie za spokojnych dziewczyn... ponieważ jak się im coś powie to one nic... takie muły a dziewczyna która wie co dla niej jest dobre potrafi powiedzieć "odjeb... sie" i jest w porządku;)nie lobie kobiet które klną cały czas

Gość gość
może słownik polub...

Gość gość
Mam dziewczynę od dwóch lat i zawsze jak przeklnie (co rzadko się zdarza raczej) to ją upominam, bo właśnie takiej dziewuchy nie chcę. Wole jednak zamulającą, a z którą jednak można porozmawiać o czymś konstruktywniejszym poza tym "jak się ostatnio najebało na imprezie".

Gość gość
brzydze sie wulgaryzmami

Gość gość
Osobiście, nie podobają mi się. Zależy to przede wszystkim od charakteru mężczyzny, ja wolę poukładane kobiety. Wulgaryzmów nie dopuszczam

Gość prawictwo pospolite 152
mi sie podobają agresywne dziewczyny , ale takie które nie są wulgarne ..