Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krrmch

potrzebuje rady

Polecane posty

Witam Poznałem dziewczynę lat 31 ja 37 , przez internet, spotkaliśmy się , spędziliśmy wspólnie trzy weekendy, razem zasypialiśmy, czasem nie tylko,w smsach pisała miłe słówka i jak powidzialem ze ja kocham odp " ja ciebie tez ", i sie skończyło teraz tak juz nie mowi . Teraz juz dwa weekendy się nie widzieliśmy , na smsy odpowiada tak na odwal sie (ja tak myślę ) nie odbiera telefonu czasem taka cisza. Powiedzcie jak poznać że ma kogoś innego(mam takie myśli ) rozmawialiśmy kiedyś i powiedziała ze chce byc ze mną na 70 %,i mowiła ze niechce sie spieszyc ja tez tak mysle , dodam ze jestem uczuciowy, i to bardzo. Dodatkowo dzieli nas odległąść ok godz jazdy wiec sie tylko w weekend mozemy spotkać.Juz nie wiem czy dobrze mysle, Doradzcie

Gość gość
Pogadaj z nią konkretnie czy aby na pewno jest zainteresowana bo jeśli nie to niech ci czasu nie marnuje I niech się konkretnie określi czy jesteś w jej typie czy woli kogoś innego konkrety musisz z niej wyciągnąć. Może mama na boku jeszcze jakiegoś innego kandydata I tak cię trzyma bo sama nie wie co jej wyjdzie z tamtym no i cię zwodzić w ten sposób tymi gadkami o kochaniu