Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie spokojny sen

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 4,5 miesięczna córeczkę od kilku dni bardzo niespokojnie śpi ... zasypia koło 20-21 i śpi normalnie aż do godziny około 1 wtedy się budzi i krzyczy zabieram ja do siebie dostaje cyca i przysypia a za chwilę jest nerwowe wiercenie rzucanie się chwilowe krzyki placze.. czy powinnam udać się do lekarza? Byliśmy dwa dni temu na szczepionce tylko rotawirus czy to może być przyczyną ? Lekarka ja oglądała wszystko okej. W dzień jest z córeczką dobrze marudzi jak każde dziecko najbardziej najbardziej w wózku chce na ręce i to tyle co się dzieje mogą to być ząbki... ? Nie wiem co robić od jakiegoś tygodnia dostaje marchewkę z ziemniakiem ale kupki sa normalne .. czy któraś mama też tak miała czy warto udać się po opinię lekarza czy to normalne na tym etapie . Dziękuję za każdą odpowiedź. Pozdrawiam was mamusie goroca :) :*

Gość gość
Haaalo :)

Gość gość
Moja corka spi tak odkad skonczyla pol roku. Teraz ma 18 miesiecy i dalej to samo :( pediatrzy mowia ze dzieci tak maja, przechodzi z wiekiem ( podobno )

Gość gość
Pewnie brzuszek, gazy,do tego rotawirus tez obciaza brzuszek ktory uczy sie trawic. (To zywa szczepionka). U starszego dziecka niespokojny sen moga powodowac pasozyty! Mniejszego tez moze to dotyczyc jak jest przedszkolak wdomu, jednak to mniej prawdopodobne. Ale takie raczkujace niemowle czy bawiacd sie w piaskownicy, boorwce wszystko do buzi to trzeba uwazac.

Gość gość
Biedne maluszki :( no ale po pierwszej dawce szczepionki tak nie było :(