Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo wczesne objawy ciąży. Jakie mialyscie i czy się potwierdziło. Piszcie

Polecane posty

Gość gość
Kurcze chciałabym żeby to było to. Dziś wieczorem zakuly mnie tak dziwnie piersi lewa i prawa. To było jednorazowe, średnio przyjemne.

Gość gość
Ja kochałam się właśnie w 40 dc kiedy powinnam być juz 3 dni po okresie i wtedy miałam owulacje i zaszlam

Gość gość
Czyli tak jakby poprostu ominął Cie okres.

Gość gość
Zmęczenie,migrenowy ból głowy,spałam non stop. A za kilka dni dowiedziałam się że to 4 tydzień.

Gość gość
Dziwne plamienie zamiast okresu i odrzucilo mnie od papierosow. Nie palilam duzo ale zawsze przed praca. A tak to zadnych objawow. I prawie bym sie nie zorientowala. A bylam wrazliwa bo staralismy sie dluzszy czas a w tamtym miesiacu odpuscilismy ze wzgledu na moja nowa prace.

Gość gość
Mega ból jajnika,z którego była owulka. Trwający kilkanaście sekund. Przechodził sam,wystarczyło odczekać. Pojawiał się kilka razy dziennie. Pierwszy raz było to chyba dzień po zagnieżdzeniu. Wrażliwe sutki Piekły mnie oczy Bolała głowa Czułam się zmęczona i było mi lekko niedobrze U mnie to jakoś wszystko szybko zaczęło "działać" Zagnieżdzenie miało miejsce prawdopodobnie 12 dnia po owulacji. Zaraz po tym te wszystkie cuda zaczęły się dziać i w 27dc wyszły mi dwa pozytywne testy wieczorem. Owulacja była u mnie 13 dnia,więc testowałam zaraz po zagnieżdzeniu i już miałam pozytywy. Dodam,że ciągle czułam się jak na okres i nawet bym nie podejrzewała ciąży gdyby nie ten jajnik. U mnie zwykle przed okresem cuda wianki się zdarzały ,więc nawet mi do głowy nie przyszło wcześniejsze testowanie. A jednak coś mnie tknelo i zrobiłam dwa różne,które wyszły pozytywne.