Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Wazne

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o chlopaka, miesiac temu zaczelam sie z nim spotykac, bo znalismy sie juz troche dluzej ale nigdy nie mielismy okazji sie spotykac. Bo ja bylam z innym w zwiazku. Kiedy sie rostalam i minelo pare dni, ten chlopak napisal do mnie i tak sie zaczelo. Chodzilismy na spacer, na lody i oboje spedzalismy super czas. Z kazdym spotkaniem uznalam ze to ten jednyny. Z zadnym nie rozmawialo mi sie tak jak z nim. Zaproppnowal on wyjazd nad morze no i sie zgodzilam. Wyjazd trwal 6 dni bylo cudownie, lecz ostatniego dnia poklocilismy sie. Z mojej winy, bo mialam zly dzien i nie powiedzialam mu o tym. On powiedzial, ze chce sobie wszytko przemyslec. I tydzien po powrocie z nad morza, nie chcial miec kontaku. Ale ja nie wtrzymalam i pisalam do niego. Do poniedzialku pisal ze chce na nowo sprobowac, tylko musi wszytsko sobie przemyslec. Przez ten tydzien zamiast dac mu spokoj, to ja bylam natarczywa. I nie dalam mu.. teraz tego zaluje. Minal tydzien i on juz pisal ze mna innaczej. Bo ja wydzwaniala , pisalam i nie mogl byc sam a tym bardziej zatesknic. Spotkalismy sie i powiedzial ze nie jest gotowy na zwiazek. I ze nikogo nie poznal. Dodal ze chce abym przychodzial na turnieje bo on gra w lottki. Mowil ze kolezanke nie zaprasza ale ja jestem wyjatkowa. Potem pocalowal w polik i pojechal. Mowil tez ze chce kolezenstwa. Ale ja go kocham i on o tym wie. Nie chce aby to byl tylko kolga bo on jak i ja super nam sie obojgu spedzalo razem. Potem przez 3 tygodnie sie z nim nie widzialam ale pisalismy lecz juz mniej. I czesto pytalam sie go czy sie spotkamy on sie wkurzyl i dwa dni temu mi napisal ze nie chce sie spotykac ze ma dosc moich ciaglych tych samych pytan

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować