Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite 152

dlaczego ludziom tak niewiele do szczęscia potrzeba ?

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 152
Lot na księżyć ? Jaki lot na księzyc pajacu jeden .. Nie mieszaj księżyca w twoje ograniczenia .. PRzedstawiłem ci je jasno

Gość gość
pomóz lepiej mamusi tłuc schabowe bo ci odłączy internet i skonczą się twoje marzenia

Gość gość
A może autorowi nie zależy na sukcesach ? Tylko na samorealizacji ? Liczy się dla niego coś więcej niż płodzenie dzieciaków i zapierdalanie na żonkę, praca A jak chłop ma dobrą sytuację materialną rodziców w domu, to niech korzysta.

Gość gość
Samorealizuje się na forum dla gospodyn domowych i wstawiając trzy razy dziennie zdjęcia gołych peezd?

Gość Pangość
Onanista na garnuszku rodziców, który zrywa łańcuchy społecznych ograniczeń:D No tego jeszcze nie grali:D Prawictwo, przeciez ty juz teraz żyjesz poza marginesem społecznym, jakie ty jeszcze granice chcesz łamać? :D Ani nie masz pracy, ani kobiety, żenić się z tobą żadna nie chciała ani tym bardziej dzieci z tobą nie planowały więc jakież to ograniczenia porzucasz?

Gość gość
To musi mieć kobietę, pracę, żonę, dzieci, aby był szczęśliwy i miał status sukcesu ? Co za idioci tutaj piszą :D Jak ma dobrą sytuację rodzinną, i jak nikt go do pracy nie wygania, to niech sobie siedzi. Wy macie ból dupy, bo jesteście przegrywami, którzy muszą zapierdalać po 8 godzin w nędznej fabryce czy innej ruinie.

Gość gość
Haha no proszę, nieudacznik okazuje się, że jest stworzony do wyższych celów...a cóż Ty takiego chcesz osiągnąć? Bo na razie nic nie robisz, jesteś zerem, na najniższym poziomie drabiny społecznej. Poza tym nie każdy człowiek chce robić wielkie rzeczy, mieć nie wiadomo jaki cel w życiu. Niektórzy lubią spokój, monotonię, ale stabilizację. Chcą mieć rodzinę, dom, a nie ciągle ganiać po świecie. Szczęście dla każdego oznacza inną wartość.

Gość gość
Nieudacznik ? To stereotypy ludzkie. Nic nie oznaczające, więc ja również mogę być nieudacznikiem, bo nie chcę mi się pracować, marnując czas po 8 godzin. Wolę sobie siedzieć na utrzymaniu rodziców, póki jest taka możliwość, niż tracić energię na pracy, która nie dała by mi samorealizacji.