Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WOŁANIE O POMOC !!!

Polecane posty

Gość gość

WOŁANIE O POMOC !!! Jeżeli stanie mi się coś złego, np: trafie do Szpitala WZLP w Olsztynie, gdzie mnie ZABIJĄ, to będzie za to odpowiedzialna tylko jedna osoba... Moj Brat - DARIUSZ SKRASKOWSKI. Obawia się on Prawnych konsekwencji za krzywdę jaką wyrządził Mi, mojej Siostrze Emilii Skraskowskiej i mojej Córce Klaudii Skraskowskiej Kot. Jako, że mam BARDZO MOCNO udokumentowane to, że w 2007 roku próbował pozbawić mnie życia, Dariusz Skraskowski wie, że jedyną możliwością uniknięcia przez niego konsekwencji prawnych jest umieszczenie mnie w Szpitalu Psychiatrycznym, w którym mnie zabiją. WZLP w Olsztynie to szpital, w którym już dwukrotnie próbowano pozbawić mnie życia. Trzeciej takiej okazji nie przepuszczą, a mój brat Dariusz Skraskowski jest tego świadomy, jak nikt inny. Biorę PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ za treść zawartą w tym poście. Kimkolwiek jesteś zatrzymaj i przechowuj tę wiadomość. Po mojej śmierci moja córka może potrzebować Twojej pomocy... Artur Skraskowski

Gość gość
módl się do św Floriana który w czasach rzymskich był bardzo odważnym rycerzem i teraz jako święty ma wielkie możliwości ratowania . A jeśli uważasz że to mało to wezwij na pomoc św Archanioła Michała który ma bardzo duże możliwości i powiedział kiedyś że pragnie być wzywany jak najczęściej i natychmiast przybywa .

Gość gość
może idź do prokuratury i powiedz że się boisz o własne życie albo do telewizji

Gość gość

Artur Skraskowski

ur. 04-10-1972   zm. 24-12-2018

i co o tym myśleć? jakaś 25-letnia Klaudia S. z Olsztyna mieskza w Sanoku