Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znalezc kochanka

Polecane posty

Gość gość

Nie mam doswiadczenia w tej materii, nigdy meza nie zdradzilam ale nadszedl ten czas ze musze

Gość gość
rafaellloooo@o2.pl - napisz to chetnie pogadam

Gość gość
Chcesz w realu czy w necie

Gość gość
Znaleźć byle jakiego kochanka to nie problem, problem to znaleźć konkretnego kochanka.

Gość gość
No raczej nie chcialabym za kochanka kafeteryjnego frustrata Chcialabym kogos w realu z kim dobrze bym sie czula i bylaby ta chemia Mam kolege ktory baaaardzo mnie lubi i wiem ze by mi nieba przychylil ale on mnie jakos nie pociaga chocia nic mu nie brakuje

Gość gość
Zdrada to ohyda. Mnie kochanka znalazł mąż lecz do trójkąta zdrada kontrolowana. Mocnej jestem dopieszczona podczas seksu.

Gość gość30plus
Ktoś dobrze napisał, chętnych do seksu jest wiele, ale znalezienie kogoś na poziomie, kogoś z kim sie dobrze rozumie, znajduje wspolny język, kogoś z kim bedzie chemia to juz jest zadanie arcytrudne. Próbowałem kiedyś to wiem.

Gość gość
Ja to napisałam i wiem co mówię z autopsji:)

Gość gość
Przez neta.proste.

Gość gość
Proste ? Pewnie, tylko nigdy nie wiesz na kogo trafisz. Po kilku rozmowach możesz mieć pewne przypuszczenia ale dopiero dłuższy czasookres weryfikuje wszystko a szczególnie to czy jest to właśnie ten ktoś kogo szukaliśmy.

Gość gość
No tak,ale znajdziesz w końcu.Pełno jest takich,więcej szuka niezobowiązującej znajomości niż stałych związków.Ja mam tak,że po kilku wymienionych zdaniach potrafię określić kto jaki jest.Jakiś radar mam.

Gość gość_7
Trudno jest znaleźć kogoś miłego, a zarazem spełniającego nasze wirtualne pragnienia, rozmawiać i pobudzać nasze zmysły, uzupełniać się na wzajem, dawać sobie wirtualną rozkosz. Jestem jednak przekonany, że są takie osoby. Czas wiec zdobyć się na odrobinę odwagi, zaufać sobie i mnie. Tak wiele można dać sobie, nie robiąc krzywdę drugiej osobie, swojemu związkowi. Czekam wiec na Ciebie, miła spragniona Kobieto: GG 51994729