Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety jak się dowiadują że jestem prawiczkiem są zachwycone

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Chyba na odwrót idiotko kilka badan naukowych i co mówią największe ryzyko zdrady jest przy facecie który sypiał z wieloma kobietami. Im mniejsza liczba partnerów seksualnych tym lepiej dla związku i małżeństwa.

Gość gość
Każdy *****cz i każda d***** byli kiedyś niedoświadczeni, więc teoria o niezdradzaniu jest do kitu. Za późnym dziewictwem stoją na ogół ogromne kompleksy i problemy w relacjach społecznych.

Gość gość
Heh.Niedorobione jakieś...

Gość gość
Jeszcze jedno powiedziały mi że trzeba idiotką żeby nie wymagac prawiczka :)

Gość gość
gość dziś Za późnym dziewictwem stoi szacunek do ciała i braku kurewstwa. Mają tacy mężczyźni zasady

Gość gość
gość dziś Normalna kobieta niezależnie od wieku będzie chciała prawiczka do związku.

Gość gość
Tacy mężczyźni nie patrzą na kobietę jak obiekt do seksu tylko do związki i miłości. Dlaczego kobiety nie mogą znaleźć normalnego faceta? bo nie interesuje ich przeszłość seksualna to psuje relacje, związek, małżeństwo.

Gość gość
Weź się człowieku ogarnij bo chyba mózg zaczyna ci płatać figle. Też jestem facetem i (niestety) też prawiczkiem, pracuje na codzień z kobietami i mogę powiedzieć, że 90% chciałaby po prostu kogoś kto jej zrobi dobrze bez tej całej filozoficznej otoczki. Trzeba sprawę zaakceptować taką jaka jest.

Gość gość
Za późnym dziewictwem stoi szacunek do ciała i braku k**ewstwa. Mają tacy mężczyźni zasady x I ty naprawdę w to wierzysz? Najzwyczajniej w świecie nigdy nie miałeś okazji "zaliczyć" ładnej kobiety, więc co innego teraz masz mówić. Gdyby teraz do twoich drzwi zapukała naga, atrakcyjna sąsiadka to nawet byś się nie zastanawiał... no chyba że ze strachu byś uciekł :P Wiesz ilu ja w życiu poznałem takich ludzi, którzy ładnie mówili o szacunku, zasadach, moralności, a jak przychodziło co do czego i trafiała się okazja, to te osoby pokazywały jakimi są kur...

Gość gość
gość dziś Miałem okazje zaliczyć idioto ale tego nie zrobiłem bo nie jestem k****arzem!

Gość gość
gość dziś k****arzami to są nieprawiczki co sypiają z kobietami w związkach. Nie wytrzyma przy jednej nie ma szans i to mówią kilka badań naukowych potwierdzając co tutaj piszę. Na trwałość związku ma duży wpływ przeszłość seksualna i czy facet sypiał z kobietą.

Gość gość
gość dziś x sny i fantazje się nie liczą.

Gość gość
dziś x dobrze ale ja chce wiedziec co mysla kobiety a nie mezczyzni

Gość gość
Liczba rozwodów mówi za siebie 20 lat temu było nie do pomyślenia żeby kobieta sypiała z wieloma facetami w związkach.

Gość gość
Bardzo dobrze, że jest tyle kobiet co chcą prawiczka i o nim marzą.

Gość gość
dziś wątpie w to, ale wypowiem się później z mojego doświadczenia. Pare dni temu zalożyłem tu topic. Na razie wychodze, napisze tu później. Ogolnie - kobiety nie chca prawiczkow i same nie chca byc dziewicami do slubi -autopsja- chyba ze bardzo religijne.

Gość gość
gość dziś Prawiczek to szanujący facet

Gość gość
Niby chcecie prawiczka a w realu zupelnie tego nie widac bo kazda lata za maczo zaliczaczem

Gość gość
... Prawiczek to szanujący się facet... Jeśli ma więcej niż 18 lat i nadal prawiczek, to jest po prostu impotentem. :D Nie ma testosteronu czyli niepełnosprawny. Po ślubie też tylko dla prokreacji raz na rok będzie to robił :D

Gość gość
Szukam kogoś do wirtualnego seksikiku:) Jestem Zuzanna z http://www.sextelefon.co.pl/8.html troszeczkę puszysta ale za to doświadczona i spełnię twoją każdą fantazję, w******* Cię tak, że zapamiętasz to do końca życia, nie wstydź się i dzwoń, nawet jak jesteś młodszy, zadowolę Cię i nauczę wielu sztuczek!

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Mam na imię Magda, moje fotki są tutaj: http://sex-rozmowy.pl/magda_sex_telefon.html . Jestem samotną 24 latką, lubię porozmawiać przez telefon i pomasować moją ogoloną cipkę. Jeśli masz ochotę na rozmowę ze mną lub spotkanie to zadzwoń, dorabiam sobie seks telefonami i szukam partnera, który byłby w stanie bzykać mnie parę dni pod rząd.