Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvszechwiedzący

OGŁOSZENIE!

Polecane posty

Gość vvszechwiedzący

oddam swój sprzęt w dobre ręce! (brak zdjęć) opis: jest żylasty umięśniony śniadej cery średniej długości dość gruby dokładnych danych o centymetrach nie dam rady podać ponieważ nie mierzyłem. szlachecko uformowany poprzednie właścicielki miały pozytywne o nim zdanie sprawuje się bardzo dobrze jedna uwaga to można czasem usłyszeć mlaskanie ale to jest fabryczna wada. poza tym jazda na nim sprawia wiele przyjemności pomijając ześlizgiwanie się i częsty brak przyczepności być może wywołany dużą mocą albo prędkością. brak hamulców też można przypisać do wad. kilka uwag co do paliwa to czasami zdarza się problem z zapłonem jednak jest on winą właścicielki wywołany brakiem skąpych wdzianek pokroju pończoch szpilek czy gorsetu albo małej rozgrzewki. ten problem zależy też od dnia wiele właścicielek preferowało nie trąbić przed wjazdem do garażu stąd ten problem raczej był też wywołany. dane techniczne: przebieg: 27 kobiet moc: nie znana maksymalna prędkość: 38 km/h napęd: dwa jądra paliwo: wagina piersi oraz odb/yt mile widziane skąpe wdzianka! zalety: - małe spalanie. - potwór nie potwór liczy się otwór. - nie duży przebieg jak na markę casanova. wady: - zapłon (wina właścicielek). - szybkie dojście.

Gość gość
wiek. miasto. stan cywilny. posiadane dzieci.

Gość vvszechwiedzący
jeszcze zapomniałem dopisać marka: bardzo rzadki model "casanova" niestety rocznika nie mogę podać te modele były produkowane w różnych latach. jednak mogę śmiało zapewnić właścicielkę że ten model z tak bardzo małym przebiegiem jest wielką rzadkością. :(

Gość vvszechwiedzący
rozwodnik, dzieciaty, duże miasto

Gość vvszechwiedzący
gość dziś wiek: młody nie określony miasto: nie określone niestety posiadane dzieci: 0 stan cywilny: wolny

Gość gość
Jeszcze wyciąg z konta poproszę

Gość gość
skoro tu szukasz to raczej nie jestes atrakcyjny i troche wybrakowany ;-((

Gość gość
a jak wyglada Twoje uzebienie? Wazna sprawa!

Gość vvszechwiedzący
gość dziś nie! gość dziś temat stworzony czysto w celach humorystycznych jestem tutaj tylko żeby spędzić wolny czas i się pośmiać ;) gość dziś bardzo dobrze

Gość gość
Ja jestem zainteresowana;)

Gość gość
OOOOO jestes pierwsza i zapewnie jedyna osoba, ktora swoj tylek uwaza za twarz!!!! Jezeli tak wyglada poczucie humoru z Twojej strony to ja nie chce miec z tym nic wspolnego. Obrzydliwy jestes. Milej niedzieli.Amen.

Gość vvszechwiedzący
doopas ty leszczu nie podszywaj się