Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpatryk1234

Czy może to być prawda??

Polecane posty

Gość gośćpatryk1234

Moja dziewczyna ma 23 lat i była 3 miesiące w zwiazku przede mną.......spytałem jej ile razy sie z nim bzykala i czy robiła jemu oral. Odpowiedziała mi ze tylko 1 raz po imprezie w jednej pozycji i bez oralu. Ale gdy poszliśmy do łóżka 1 raz ona zaczęła od oralu i robiła to bardzo dobrze a podczas sexu chciała dużo pozycji a niby tylko w 1 ma doswiadczenie. Okłamała mnie ?

Gość gość
Niekoniecznie, ja przed moim obecnym miałam tylko jednego chłopaka i raz robiłam mu loda i bzykaliśmy się tylko w jednej pozycji. Z obecnym od razu chciałam spróbować wszystkiego i na początku też mi nie wierzył ;)

Gość gość
Nigdy nie wierz kobietom jeśli chodzi o seks, bo nigdy nie dowiesz się prawdy.

Gość gość
Nie wszystkie kłamią...

Gość gość
One zawsze mają tylko jednego, góra dwóch partnerów, nigdy nie uprawiały oralu, ani analui jeszcze dość często mówią że ostatni raz robiły to 2-3 lata temu :P

Gość gość
Lepiej w takie sprawny nie wnikać i nie pytać o przeszłość, bo jeśli przeszłość jest niewygodna, to nigdy prawdy nie usłyszysz ani od kobiety, ani od mężczyzny.

Gość gość
jeśli jest dziwnicą to znaczy że jesteś pierwszy ale jeśli nie jest to nigdy się nie dowiesz ile razy i ilu ją miało

Gość gość
To może być prawda. Natomiast jeśliby cię okłamała znaczy to, że jeszcze ci do końca nie ufa lub zależy jej na tobie i boi się przyznać, aby cię nie stracić. W każdym razie: jeśli ci na niej zależy to nie drąż tematu. Pytanie o byłych partnerów zazwyczaj przynosi tylko nieufność i problemy w związku. Pamiętaj - liczy się to co jest tu i teraz.

Gość gość
poznam ta co nie klamie i bedzie szczera. Rafaellloooo@o2.pl -zapraszam

Gość gość
Ode mnie byś usłyszał a chuj ci do tego. W życiu żaden facet nie usłyszy ode mnie ilu ich było i co robilismy z prostej przyczyny to nie jego sprawa.

Gość gośćpatryk1234
Niby chwaliła sie koleżance po imprezie jak była jeszcze z nim ze ma wielkiego i ze bzykal ja 2 razy