Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ludzie przy bliższym poznaniu są zaskoczeni tym jacy jesteście?

Polecane posty

Gość gość

Prawie zawsze jak poznaję kogoś nowego to po bliższym poznaniu przyznaje, że jest zaskoczony tym jaka jestem - niezależnie od okoliczności. I teraz nie wiem czy mam po prostu taki "sprzeczny" i nieszablonowy charakter czy każdy tak ma.

Gość vvszechwiedzący
szczerze to nie wiem czy każdy jednak ja mam tak samo :)

Gość gość
Przecież to normalne, na początku każdy wyrabia sobie zdanie o drugiej osobie na podstawie wyglądu, a rzeczywistość jest w 99,99% przypadków zupełnie inna. Osoby z pozoru nieśmiałe i wrażliwe okazują się być kur... i na odwrót.

Gość gość
i jak to u ciebie wygląda?

Gość gość
Może powiem jak to zazwyczaj wygląda. Kiedy ktos pozna mnie w "dzień wolny" to zakładają, że jestem imprezowiczką, raczej nikt nie ucieka, ale zawsze są w szoku kiedy mówię czym się zajmuję i mówię, że dużo nie piję. Jak ktoś poznał mnie w pracy to znowu są zaskoczeni tym jakiej muzyki słucham i jak wyglądam poza pracą. Parę razy słyszałam, że w życiu by się nie spodziewali tego po mnie :P

Gość gość
nikt nie napisze? :)

Gość gość
Dlaczego mieliby być zaskoczeni?

Gość gość
no w moim przypadku zawsze są więc pytam czy inni też tego doświadczają :)

Gość gość
Ja przy bliższym poznaniu zyskuję;)

Gość gość
ja nie wiem czy zyskuję, na pewno zaskakuję :P

Gość gość
Mnie zwykle uważają za spokojną i grzeczną osobę, są zdziwieni jeśli piję piwo albo jeśli przeklnę. Mają mnie za osobę, która się nigdy nie denerwuje (są takie?), więc jak już coś mnie wkurzy, to są wielce zaskoczeni ;) Właściwie dziwią się też z różnych innych rzeczy, tylko trudno to konkretnie opisać. Mnie też się zdarza zaskoczyć tym, że ktoś coś robi lub nie robi, a wiem, że to zaskoczenie jest prawie niczym niepoparte. Coś w stylu "ćwiczysz boks, oooo, naprawdę, wow!" a przecież wiem, że nie każdy trenujący jest pakerem z połamanym nosem ;)

Gość gość
pamiętam zdziwienie współpracowników kiedy w któryś dzień wolny przyszłam po coś do pracy :D

Gość gość
gość dziś pamiętam zdziwienie współpracowników kiedy w któryś dzień wolny przyszłam po coś do pracy Jak przyszłaś do biura pożyczyć kase na wódkę to nic dziwnego ze sie zdziwili

Gość gość
przyszłam, bo jestem managerem i mnie o to poprosili :)

Gość gość
hahahaha a co z ludźmi ,którzy są szczerze mili? chcesz coś zdobyć w pracy? musisz być kimś :D

Gość gość
jak co z takimi ludźmi? Po prostu są mili

Tak. Ci którzy widzieli mnie na zdjęciu tym, jaki jestem i o czym mówię. Ci, którzy ze mną rozmawiali, moim wyglądem. Ludzie z pracy tym, że jestem miły. Znajomi tym, że potrafię być bardzo stanowczy. Chyba jestem paradoksem...

Gość gość
mam dokładnie ten sam "problem" - albo zaskakuje mój charakter, albo mój wygląd, do tego ludzie są zdziwieni jak nagle okazuje się, że potrafię być asertywna czy nawet, o matko, zła! :P

Gość gość
wyglądam na miłą dziewczyne a potrafie być sukowata:P albo czasem ubieram się seksownie tak jakbym miała na pęczki facetów,lubie fluirtować a tak naprawdę jestem porządna i się nie puszczam z zadnym:D