Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćśćć

czy 27 lat to już za późno

Polecane posty

Gość gośćśćć

na znalezienie miłości, założenie rodziny?? Bo w zasadzie większość ludzi ktorych znam już w tym wieku albo mają założone rodziny, albo przynajmniej mają kogoś na stałe. I tak się zastanawiam może już dla mnie za późno na takie rzeczy?

Gość gość
W tym wieku to już raczej tylko facet z odzysku i modlić się byle nie dzieciaty. Jeśli ktoś w tym wieku jest samotny to musi z nim być coś nie tak.

Gość gość
ja mam 34 i też jeszcze nie i co , g****o

Gość gość
w tym wieku to sie na trumne zbiera już :-D

Gość gość
Ja mam 47 lat,mój mężczyzna 35. Ja po rozwodzie, on kawaler. Zabrakło czasu,gdy inni zakładali rodziny, on rozwijał biznes. Nie słuchaj durnych odpowiedzi. Da się ,jestes bardzo młoda

Gość gość
miłosc może przyjsc w kazdym wieku, nigdy nie jest zbyt póżno na kochanie... czasami wystarczy lepiej się rozejrzec dookoła, a miłosć potrafi sama wpaść w nasze serca byl by szczera i prawdziwa

Gość gość
Ludzi są miliardy, samych Polaków są miliony, jeśli będziesz wytrwale i aktywnie szukać (nie mylić z desperacją, tylko po prostu o stwarzanie sobie okazji poznawania nowych mężczyzn) to nie ma opcji, byś nie znalazła odpowiadającego tobie męzczyzny.

Gość gośćśćć
czyli jakaś szansa jest :) tylko że z moim szczęściem to nie wiem czy mi się uda kogoś znaleźć :(

Gość gość
jak sam jestes taka stara a szukasz młodego to co sie dziwisz że znalesc nie możesz. niekt nie chce drugiej matki, bo sex z matką jest obrzydliwy

Gość gość
Ja mam 27 i czuje się młoda dzięki temu,ze jestem panną :-) znam wielu facetów 26-35 przystojni,bogaci,inteligentni,kawalerowie. Daje sobie czas do 30stki na zabawy, potem znajdę męża. A jak nie znajdę trudno.

Gość gość
(18:16) Ah te kobiece podwójne standardy w stylu: "Mam 30lat i jestem sama chociaż jestem piękna i inteligentna" "30-letni samotny facet? Coś musi byc z nim nie tak" "wolny facet po 30? To jakiś nieudacznik albo brzydal"