Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMi0001

czy spotkać się z ex?

Polecane posty

Gość MałaMi0001

Witam wszystkich, Mam wielki dylemat. Około 2 miesiące temu zostawił mnie chłopak. Bylismy ze sobą ponad 3 lata. Wcześniej to ja niemal doprowadziłam do rozstania, bo kompletnie nie poświęcał mi uwagi. On sie starał, zabiegał o mnie i wszystko było już cudownie gdy nagle powiedział mi ze nie moze na razie ze mną być, ze sie boi...Kazał mi na siebie nie czekac, ułożyć sobie życie i powiedział ze moze kiedys wrócimy do siebie ale to nie jest pewne. Przeżyłam to bardzo ale teraz po tych 2 miesiacach powoli wracam do życia. Spotkalismy sie jakies 3 tyg po rozstaniu bo poprosiłam go żeby pożyczył mi pewną rzecz. Zachowywałam sie normalnie, żadnej rozpaczy, starałam sie usmiechać. Zapytał mnie wtedy co u mnie i czy już sobie kogoś znalazłam. Unikałam kontaktu wzrokowego, powiedziałam prawde że nie. On wtedy patrzył na mnie takim wzrokiem jak dawniej, poczułam jak wszystko we mnie wraca. Po tym spotkaniu cierpiałam jeszcze bardziej. Ostatnio napisał do mnie, żebym cos tam mu oddała. Napisałam ze nie mam czasu i przekaze przez kogos. Powiedział ze w takim razie poczeka bo chce sie spotakc i pogadac. Gdy zapytałam po co odrzekł że po prostu chce pogadac i abym nie była podejrzliwa. Nie wiem teraz, czy mam sie z nim zobaczyć? Jak mam oddać mu te rzeczy? Dalej bardzo go kocham ale nie chce już cierpiec :c

Gość gość
Jeśli czujesz że to ten facet i wiesz że w razie jego powrotu będziesz mogła na niego liczyć, to spotkaj się z nim po raz ostatni i przekonaj się czy podjął już jakąś decyzję. Jeśli to spotkanie nie spowoduje że znów będziecie razem, to zakończ tą znajomość definitywnie i zerwij z nim kontakt.