Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym zajmują się kobiety z tatuażami?

Polecane posty

Gość gość
właśnie miałam rozmowę o pracę zobaczymy co z tego będzie :D

Gość gość
no niech ktoś pogada bo się stresuję :(

Gość gość
Jestem pielęgniarką , mam 29 lat i tatuaże na łydkach i stopach , czyli prawie całkowicie pokryte dziarkami , tzw.podkolanówki. Ponadto kilka napisów po łacinie i angielsku na ramionach i plecach ( łopatki ).Czasami pacjenci zadają pytania , szczególnie o nogi , bo widoczne , ale nie spotkałam sobie z negatywnymi reakcjami.

Gość gość
Po 1945 "lud wkroczył do śródmieść i na dyrektorskie stołki typu nie matura a chęć szczera .." a dziś panienki po maturze na 30% :D i śmiesznych wyższych szkółkach poniżej nędznego LO czy technikum z lat 90tych zadzierają noski i chełpią się dziarami które dokąd dobre obyczaje coś znaczyły były symbolem marginesu społecznego . Jeszcze niedawno dziarane były tylko qrwy (tak jak powyżej pisano..) :O i tzw. 'gitmany" -kobiety z ZK czyli żeńska grypsera . Na szczęście tam gdzie pracuję dziarane wstępu nie mają .A ta niby skrzypaczka ...masakra :( żadna sznująca filharmonia takiej by nie wzięła -chyba że to żeński Wieniawski :P.

Gość gość
Duzo kobiet po studiach i z dobra praca ma tatuaze, ale jak dla ciebie wyglad zewnetrzny jest niz zdolnosci tej skrzypaczki to o czym ta rozmowa

Gość gość
Żadna poważna firma/instytucja nie zatrudni dziołchy z tatuażem w widocznym miejscu. To samo dotyczy kolczyków.

Gość gość
Co do kolczykow to tak, ale tatuaże są ok

Gość gość
Ukryte tatuaże są ok, ale te widoczne pozwolą na pracę na zapleczu od tak zwanej kuchni, nigdy z taką wątpliwą ozdobą nie będziesz wizytówką pracodawcy.

Gość gość
Żadna poważna firma/instytucja nie zatrudni dziołchy z tatuażem w widocznym miejscu. To samo dotyczy kolczyków. xxx Tak myslisz? A pewna znana inatytucja naukowa w pewnym pieknym kraju zatrudnia wiele takich osob. Jako personel administracyjny i badawczy. Rekrutuja na podstawie kwalifikacji a nie wygladu, bo co do tegoz wymagania mozma miec w przypadku stanowiska hostessy...

Gość gość
22.36 firma ktora kieruje sie takimi kryteriami jak ty na pewno do powaznych nie nalezy.

Gość gość
gość wczoraj Żadna poważna firma/instytucja nie zatrudni dziołchy z tatuażem w widocznym miejscu. To samo dotyczy kolczyków. - Mój szef (milioner) jest cały wydziarany, koleżanka (dyrektor działu) też, a ja mam kolczyki :D Firma jak najbardziej poważna. Na imprezy zakrywamy tatu i ściągamy kolczyki :P

Gość gość
00:14 Baju baju będziesz w raju w pięknym kraju. Jako personel badawczy wiesz dokładnie czy i gdzie te wiele zatrudnionych osób w tej pewnej znanej instytucji ma tatuaż? Sugerujesz że hostessy nie powinny mieć tatuaży?

Gość gość
00:15 Wydziergaj sobie tattoo na czółku, nosku i policzku i nie opędzisz się od headhunterów.

Gość gość szarriikkkk
Jeden tatuaz jako Symbol...pieczec krolewska...reszta to oznaka slabosci...sprawdzone und potwierdzone! Symbole cos reprezentujom! Ale tu chyba delfinki na d***e piszom...albo falszywy General... szarik to przerabial...

Gość gość
00:17 Czyżby branża elitarnie artystyczna? Egzotyczny boss to i egzotyczna załoga. Wyjątek tylko potwierdza regułę.

Gość gość
Wizytowka firmy to moze byc kozmetyczka. W powaznych biznesach liczy sie wiedza i umiejetnosci, a nie tatuaze.

Gość gość
Kosmetyczka*

Gość gość
gość dziś Nie, branża jak najbardziej handlowa. Kolczyki można wyjąć, o ile to nie tunele. Tatuaże przykryć, o ile nie są na twarzy i dłoniach. I tyle ;)