Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćut

zimno, coraz zimniej... SKARBIE...

Polecane posty

Gość gość
ej lalunia kocham cie co ci zrobie yebne cie w oczko ty patologiczna foczko

Gość gość
z archiwum x

Gość gośćskarbek
Uczuciowy jestem bagnem??:-(

Gość gość
ty jesteś bagnem, on ci to napisał ułomna.

Gość gość
siusiumajtek szczy do nogawki w kącie

Gość gość sylwia
Z jakiej racji ja miałabym być bagnem?Nie piję alkoholu nie kradnę nie uprawiam koorestwa nie zabijam jestem przeciw aborcji chodzę do koscioła wierzę w Boga nie przeklinam..Kocham pomagać i troszczyć się o słabych chorych i opuszczonych a takze potrzebujących pomocy.

Gość gość
co za dziwy

Gość gość
sama jesteś dziwa!

Gość gość nie wiesz
,, bajka o miłości " Dawno, dawno temu, na oceanie istniała wyspa, którą zamieszkiwały emocje, uczucia oraz ludzkie cechy - takie jak: Dobry humor, Smutek, Mądrość, Duma; a wszystkich razem łączyła Miłość. Pewnego dnia mieszkańcy wyspy dowiedzieli się, że niedługo wyspa zatonie. Przygotowali swoje statki do wypłynięcia w morze, aby na zawsze opuścić wyspę. Tylko Miłośc postanowiła poczekać do ostatniej chwili. Gdy pozostał jedynie maleńki skrawek lądu, Miłość poprosiła o pomoc. Pierwsze podpłynęlo Bogactwo na swoim luksusowym jachcie. Miłość zapytała. - Bogactwo, czy możesz mnie uratować? - Niestety nie. Pokład mam pełen złota, srebra i innych kosztownośći. Nie ma tam już miejsca dla Ciebie - odpowiedzało Bogactwo. Druga podpłynęła Duma swoim ogromnym czteromasztowcem. - Dumo, zabierz mnie ze sobą! poprosiła Miłość. - Niestety nie mogę cię wziąść! Na moim statku wszystko jest uporządkowane, a Ty mogłabyś mi to popsuć... - odpowiedziała Duma i z dumą podniosła piękne żagle i popłynęła. Na zbutwiałej łódce podpłynął Smutek. - Smutku zabierz mnie ze sobą! poprosiła Miłość. - och, Miłość, ja jestem tak strasznie smutny, że chcę pozostać sam - odrzekł Smutek i smutnie powiosłował w dal. Dobry Humor przepłynął obok Miłości nie zauważając jej, bo tak był rozbawiony, że nie usłyszał nawet wołania o pomoc. Wydawało się, że Miłość zginie na zawsze w głębiach oceanu... Nagle Miłość usłyszała: - Chodź! zabiorę Cię ze sobą! powiedział nieznajomy starzec. Miłość była tak szczęśliwa i wdzięczna za uratowanie życia, że zapomniała zapytać kim jest jej wybawca. Miłość bardzo chciała się dowiedzieć kim jest ten tajemniczy starzec... Zwróciła się o poradę do Wiedzy: - powiedz mi proszę, kto mnie uratował? - to był Czas - odpowiedziała Wiedza. - Czas? -zdziwiła się Miłość... - Dlaczego Czas mi pomógł? - bo tylko Czas rozumie, jak ważnym uczuciem w życiu każdego człowieka jest Miłość... - odrzekła Wiedza.

Gość gośćut
czas... dostał wolną rękę... zero ingerencji... z żadnej strony... tak, jak gdyby nikomu nie zależało... robi swoje... bez znieczulenia...

Gość gość
Coraz zimniej, coraz bardziej serca robią się lodowate. Co ma ich ogrzać gdy nie widać słońca? Miłość, której nie ma? Z biegiem czasu zmienia się ludzka natura. Ludzie dorośleją i się starzeją. Lodowate serca pękają.

Gość gość
"lodowate serca pękają.".. kiedy spotkają miłość, - stopnieją

Gość gość
Nie ma takiej opcji.

Gość gość
pozytywna energia :)

Gość gość
ale zimna

Gość gość skarbek
czas był jest i będzie.

Gość gość
..zimno i pada śnieg ...Skarbie

Gość gość
Utek spotkałeś się z nią w końcu czy nadal tylko bajkopisarzysz?

Gość gość
Piękne