Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzeczność u facetow.

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, chcialabym sie z Wami podzielić moja chora sytuacja, w której sie znalazlam. Chodzi o moja relacje z facetem (nie, nie jestem z nim w związku chociaz chciałabym,ale on twierdzi,ze nie potrafi mi dac tego czego potrzebuje, ze on jest jest dla mnie odpowiedni i ze w ogole do siebie nie pasujemy , ja oczywiście twierdze inaczej, ale co tam , widocznie ,jako najmądrzejszy i najbardziej doswiadczony facet na calej kuli ziemskiej -on wie lepiej). No wiec co myslicie drogie Panie i Panowie o facecie , ktory w ciągu 10 minut potrafi mi powiedzieć,ze po swojej ostatniej dziewczynie (ktora mial pare lat temu) do mnie poczul cos na miarę zakochania, po czym po 5 minutach stwierdza,ze on nic do mnie nie czuje, ze moze chciałaby ,ale on juz nie potrafi nikogo kochac.

Gość gość
Bo on wie że już nie warto poświęcać uczuć kobiecie, raz... szkoda na to czasu, dwa... kobieta i tak za jakiś czas sama stwierdzi że to jednak nie to i odejdzie, porzucając biednego faceta jak szczeniaka w lesie.

Gość gość
Do gosc Ale jak taki facet moze w ogole cos takiego twierdzic, skoro z tego co on mowi, to on zawsze odchodzil, bo jak to powiedzial jest mistrzem rozpierdzielania wszystkiego. Zreszta byla taka sytuacja, gdy wspominal,ze szuka jakiejś kobiety i zebym o nim zapomniała, bo mnie zrani predzej czy później. No to jakim cudem on uwaza,ze kobieta to strata czasu?

Gość prawikzewsi
Może ma jakąś wadę o której ty nie wiesz a po której Poznaniu przyznałabyś mu rację. Jak kogoś kochamy to nie chcemy być z nim a chcemy by ta osoba była szczęśliwa choćby z kimś innym.

Gość gość
Najwidoczniej jest coś o czym nie wiesz, może ma jakiś nałóg, może jakiś inny problem o którym nie chce mówić, ale wie że jak ty się dowiesz to dasz sobie z nim spokój. A może on zna Ciebie i zdaje sobie sprawę że nie spełni Twoich wymagań.

Gość gość
Dziewczyno, uciekaj poki mozesz, jak dla mnie to ten Twoj koles Cie wykorzystuje i tyle. Nic do Ciebie nie czuje i jedyne co umie robic to klamac.