Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy decydować sie na dziecko?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Jestem z partnerem 4 lata razem.On chce bym zamieszkała z nim razem z jego rodzicami. Mamy 10metrowy pokój za który płacić mamy jego matce 1000zł. Jedzenie kupujemy sobie sami. Partner zarabia 2 tys. Płaci 350zł alimentów na swojego syna. Ja jestem niepełnosprawna i dostaje zasiłek z mopsu w wysokosci 600zł. Teraz zaczynam szkołe po której chce podjac prace. Chcemy miec dziecko. Czy w ogóle w naszej sytuacji jest sens bysmy mieli to dziecko. ? Czy damy rade?

Gość gość
Jak już skonczysz tę szkołę, znajdziesz pracę i znajdziecie większe mieszkanie (razem lub z rodzicami, ale tak, żeby wasze były dwa pokoje przynajmniej, a nie klitka 10m na potencjalnie 3 osoby!), to tak.

Gość gość
No patrz a niedawno pisalas, ze zarabiasz 650 zl, mieszkacie z twoimi rodzicami w bloku we Wroclawiu w mieszkaniu 60 m.

Gość gość
To nie ja pisałam. Pisze tu pierwszy raz. Szkoła ma trwac rok.

Gość gość
No dziwna zbierznosc. Ściemniać to trzeba umiec

Gość gość
W tamtym temacie - facet z zarobkami 2300 zl, autorka 650 zl, alimenty 350 zl, mieszkanie 60 m z rodzicami autorki ktorzy biora 1000 zl W tym temacie - autorka ma 600 zl, facet 2 tys, za mieszkanie 1000 zl, 350 alimentów. Przypadek? Nie sadze. Prowokacje trzeba umiec robic.

Gość gość
matce 1000 za pokój wow

Gość gość
No mi też sie wydaje że ona chce nas wykorzystac . Płaci za całe mieszkanie 1200zł. Od nas chce 1000zł za taki mały pokój Ja jej wiecej niz 700zł nie zapłace a jak nie bedzie chciała to wynajmiemy kawalerke

Gość gość
nie ma takiej kasy na ziemi którą by mi teściowa dała żebym u niej zamieszkała brrrrrrrrrr

Gość gość
nie....zdecydowanie... z czasem zobaczysz ze to dobra decyzja