Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto jest najbardziej wkurzający na kafe wg Was?

Polecane posty

Gość gość
Bo to paskuda pierwszego sortu, nie ma się czym chwalić:D. Dlatego lubi tyłki lizać na forum, beznadziejna.

Gość gość
1)Fajfus i jego projekty 2)Fiut i jego projekty 3)Piwosz i jego projekty 4)Man on the moon i jego projekty 5) prawictwo pospolite 152 6) Namysłów i jego liczne projekty 7) brak przyzwoitej mo/de/re/cji

Gość gość
Broken też nie trawie zwyzywała mnie ostatnio w sumie za nic. Chyba nie wzięła akurat leków

Gość gość
gość dziś - Nie widziałeś/aś a mówisz że wiesz jak wygląda. :) Coś innego musi ci się w niej nie podobać lub po prostu sam/a byś chciał/a aby ktoś tak z tobą pisał.

Gość gość
Ona tylko facetom do doopy włazi, żeby tak się szmacić dla portek to kim trzeba być?

Gość gość
Fuj, nie ma jej czego zazdrościć, bo jawną dziwkę z siebie robi pod przykrywką tulenia.;P

Gość gość mordka
Broken jest spoko,mam jej zdjęcie :P

Gość gość
Spoko to może być kumpel:D.

Gość gość mordka
Taki pulpecik z fobia społeczną ;)

Gość gość
gość dziś - Jeszcze nie widziałem aby komuś wchodziła. :)xgość dziś - Ale jak widać adoratorów jej nie brakuje. :D

Gość gość
Mnie by byla obojetna ale pakuje sie w moje tematy i wali te swoje korwinowskie i nacjonalistyczne pelne nienawisci madrosci. To utrudnia ignorowanie tej patoli (Brokeninside87)

Gość gość mordka
Dziwne,że nie jestem na liście :o :(

Gość gość
Pewnie, wszystkich oznaczyła szczochami swoimi, nie daj bóg jak będzie chciał pogadać z kim innym. Żałosna ameba:D.

Gość gość
gość dziś - Skoro ja mogę się starać ignorować wasze docinki skierowane w moją stronę to myślę że ty też możesz spróbować. :)xgość dziś - Zauważyłem jedynie że jak ktoś inny chce dołączyć do rozmowy i jest to kobieta to staje się strasznie nerwowa. :D

Gość gość
Zazdrosna, bo w każdej widzi konkurencję. Ma niską samoocenę zresztą nic dziwnego. Jej tematy są daremne, a sama zachowuje się zdzirowato.

Gość gość
gość dziś - Wiesz na tym forum pisuje tylu facetów że ciężko jest stwierdzić kto jest kto. Dlatego ludzie posiadający tu własne niebieskie konto są w miarę pewni. Prócz 22lata

Gość gość
A co ma piernik do wiatraka, idiotka przywłaszcza sobie facetów i myśli że jest jedyna, najważniejsza. To debilka.

Gość gość
Broken uważa sie za gwiazde Kafeterii i stąd niechęć do każdej kobiety na tym forum Inne laski też mają podobny syndrom: Sysia91 Studzia Him/GGGB czy 22lataprzegrywu Dla mnie nr jeden to ten co wkleja te obsrane odbyty vel Dupas czy coś oraz gość od Namysłowa: bardzo działają mi na nerwy te jego wklejki

Gość gość
Broken w zawiści przewyższa je wszystkie, to wariatka jest:D.

Gość gość
gość dziś - Przecież pisują z nią tylko Ja, Argen , Turkuć i nikt więcej. :)xgość dziś - To dlaczego wy nie sprawicie sobie swoich prywatnych kont? Zostaniecie gwiazdami :D

Gość gość
Taką "gwiazą" spod latarni:P:D

Gość gość
Ja chce byc anonimowa. Zdarza mi sie korzystac z kafe w pracy wiec sami rozumiecie. Nie chce zeby mnie ktos namierzyl ;)

Gość gość
Ja chce byc anonimowa. Zdarza mi sie korzystac z kafe w pracy wiec sami rozumiecie. Nie chce zeby mnie ktos namierzyl ;)

Gość gość
Ona jest niedorozwojem, nie gwiazdą:D.

16:00 nie mam syndromu gwiazdy kafe. a z broken to racja niby as a jednak w tyłek włazi tylko facetom takim hisolom :D i hejtuje laski by się im czyli facetom jeszcze bardziej przypodobać. jak można być aseksualną bezdzietną kobietą bez faceta i bez chęci założenia rodziny i jednocześnie popierać korwina czy kogo ona tam popiera. nieważne. korwin takie jak ona tępi bo to ani dziecka urodzi ani nic.

Gość 43 cm w bicepsie
22lataprzegrywu przecież ty tak samo gnoisz wszystkie kobiety chociaż przeważnie faceci cie hejtują

Gość gość
gość dziś - Oj tam to tylko prywatne konto. :Dxgość dziś - Wiesz że i tak nie jesteś tu anonimowo? Jesteś tak samo anonimowa jak ja :Dx22lataprzegrywu - Nie znam cię a słucham jedynie opinii innych na twój temat bo siedzisz tu dłużej niż ja.

Gość gość
Nie tylko hisiolom w tyłek włazi, a jak straci się facet z horyzontu to ta skamle jak pies o kość. To ma być AS?To zdzirowatość do potęgi, fuj żeby tak się płaszczyć:P. Obrzydliwy babsztyl.

Gość gość
Nie tylko hisiolom w tyłek włazi, a jak straci się facet z horyzontu to ta skamle jak pies o kość. To ma być AS?To zdzirowatość do potęgi, fuj żeby tak się płaszczyć:P. Obrzydliwy babsztyl.

wypad 43 cm w gównie nikogo nie gnoję tak jak ciebie chyba że jesteś baba spadówa. znajdź sobie zainteresowania człowieku i odpierdol się bo jesteś najnudniejszym najbardziej żałosnym użytkownikiem kafe. po prostu wypad i nie okazuj twojego żałosnego zainteresowania moją osobą. w każdy mój temat musisz się wpierdzielić jak gadam z rychem czy piwoszem to też wypad.