Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto jest najbardziej wkurzający na kafe wg Was?

Polecane posty

Gość gość
Bez przesady mi nikt w tyłek nie włazi. :P Ona niby czeka na tego jedynego który tu kiedyś przesiadywał. :D

Gość gość
22lataprzegrywu - Chyba już wiem czemu większość uważa że jesteś facetem. :D Masz strasznie niewyparzoną buzie. :P

Gość gość
Każdemu tak odpowiada:D, beznadziejna .

16:21 no właśnie to nie as ona jest uległa facetom. kiedyś wstawiła filmik z jakimś facetem i zaczęła się podniecać o jaki to on nie przystojny a następnie w tym samym temacie wychwalać swój biust. takie zachowanie nie ma nic wspólnego z bycie aseksualnym.

Gość gość
Haha ona jest aseksualna bo musi, nikt jej nie chce tknąć, takie to brzydactwo:D:D

16:29 tamto coś to psychostalker mojej osoby. w każdy mój temat musi się wpierdzielić wymyśla z dupy wzięte teorie na mój temat. potrafi pod każdym postem na kafe wklejać swój gotowy tekst że ja to sysia i takie tam. a chwilę później wkleja tekst że jestem transem. w dodatku to zakompleksiony głupiutki chłopaczek który na samym początku mnie podrywał ale nie wyszło mu. frajer chciał się spotkać. szkoda gadać.

Gość gość
gość dziś Haha ona jest aseksualna bo musi, nikt jej nie chce tknąć, takie to brzydactwosmiech.gifsmiech.gif x Też myślę że jest paskudna, brzydota i głupota w jednym to zbyt wiele jak na jedną osobę, dlatego taka sucz z niej i nie znosi konkurencji. A za facetami to leci jak kundel za uciekającym samochodem.

Gość gość od Namysłowa
16:42 dokładnie.a 22lataprzegrywu zachowuje sie identycznie plus wyzwiska do wszystkich i dyżurne "wypierdalaj" P.s.gość od homocwela

Gość gość
gość dziś - Nie wiem nie widziałem jej. :Pxgość dziś - No ale dlaczego wam tak to przeszkadza? Przecież zawsze można się dołączyć do rozmowy a nie uciekać w popłochu gdy tylko ona wejdzie na forum. :Dx

a ilu tu było gości od homocwela bo to jeden. :D nie jestem jak broken nie podaję się za asa nie chcę wpłynąć na niczyje poglądy polityczne polityka mnie g****o interesuje. jak do mnie nikt nic nie ma to i ja do niego nic nie mam. ale jak ma to czemu mam nie napisać w*********j.

Gość gość
A myślisz że ja się uważam za kogoś lepszego od innych? :)

Gość gość
16:29 tamto coś to psychostalker mojej osoby. w każdy mój temat musi się wpierdzielić wymyśla z d**y wzięte teorie na mój temat. potrafi pod każdym postem na kafe wklejać swój gotowy tekst że ja to sysia i takie tam. a chwilę później wkleja tekst że jestem transem. w dodatku to zakompleksiony głupiutki chłopaczek który na samym początku mnie podrywał ale nie wyszło mu. frajer chciał się spotkać. szkoda gadać. xx xx przecież osoba o której piszesz to K-ce vel Kotaba vel. Koterbuś vel. kilka jeszcze innych nickow. Tak samo zrobił z HIM, też ją podrywał początkowo i chciał spotkania w realu, ale HIM go olała to teraz na nią wylewa wiadra pomyj.

Gość gość
Top 5 wkurzajace na kafe : 1. Jarko Fleton vel Naczelnik 2. Kotarba vel Idzi Kosmala 3. Homocwel Kołbuc od Namysłowa 4. Klopsiara Vanessa vel. Kajtek i Kajtkowa 5. Grzegorz Małpov z Mielca vel Kozi Mamut Ewentualnie jeszcze pigleteria , Barłoś i Kciukiem i Mizantropia Odraza Najlepsze na kafe : 1. Inacessible 2. Noxelia 3. quagmire 4 . Ta laska od stodoły stolcowej na temacie o Karolinie Myśliwiec Reszta obojętna

Gość gość
22lataprzegrywu i dash rysiu.Para homocweli.

Gość gość
22lataprzegrywu i dash rysiu.Para homocweli.

Gość gość
Wszyscy mi są obojętni.

Gość gość
gggb/him to kóórwisko i srysia z kutachem w gaciach

Gość gość
Mnie wszyscy irytują tu

Gość gość
najbardziej orange

Gość gość
Gość od homocwela

Gość gość
Najbardziej wkurza mnie kafeteria bo hamuje dobrze idące tematy .

Gość gość
Kocham wszystkich. Kazdy jest tu potrzebny :)

Gość gość
gggb ta pyskata d****a

nikt mnie nie "wkurza" jestem bardzo spokojna , zrownowazona postacia :) lubie poznawac nowych ludzi i ich fantazje:) trzeba umiec sie wyluzowac:))tak jak ja:)))

bardzo duza sztuka jest" kochac" rozumiec ludzi rozniacych sie od nas samych:)

zadna sztuka i wielka rzecza jest wyzywanie ,ponizanie drugiego czlowieka :( to po prostu chodzenie na skroty:)toniecie we wlasnym jeziorze:D

zaufac , kochac ,zrozumiec drugiego czlowieka to jest dopiero duze osiagniecie :)))

Gość gość
Marta jestes super :)