Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu jakas dziewczyna która zna sie na dobieraniu ubran i na modzie?

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny mam czarną prostą kurtkę z bawełny i nie mam pojęcia co do niej dobierac...kolezanka powiedziala mi ,że ta kurtka jest do wywalenia bo raczej czarny kolor jest nienadajacy sie do niczego. czy wg was faktycznie tak ciezko zestawić ją z czyms innym? skórzana czarna kurtka jest zawsze modna ,ale juz taka zwykla bawełniana nie bardzo chyba. chodzi mi o to jakie kolory swetró pod spód i jakiego koloru spodnie mozna zakladac do takiego koloru kurtki?

Gość gość
Czarna kurtka, apaszka kolorowa, może np pudrowy róż, dzinsy.

Gość gość
Mamy juz jesienny Klimat wiec najlepiej szary badz burgundowy I pamietaj nie ma rzeczy nie modnych wszystko da sie wypracowac

Gość gość
Ja mam podobne problemy kupię coś bo mi się na wieszaku spodoba a w domu nie wiem do czego to skompletować :-D szkoda że nie wrzucilas zdj tej kurtki chyba było by nam łatwiej cokolwiek powiedzieć. Chyba że ta kurtka jest z lat 90 to zaiste po prostu ja wyrzuć.

Gość gość
nie mam jak zrobic fotki ,ale kurtka jest taka zwykla prosciusieńka i cala czarna zapinana na guziki. jaki kolor apaszki do niej bedzie dobry?bo wiem ze brazowe buty i brazy ogolnie odpadaja i nie laczy sie ich z czarnym

Gość gość
Więc jeans, złote dodatki, w zasadzie pastele rozjaśnia twarz, biel, buty sportowe i pół eleganckie.

Szara sukienka z bawełny. Dopasowana z golfem. Do tego Botki (na słupku) w stylu motocyklowym np z ozdobami z łańcuchów a na włosy np czerwona bandamka :) A ze spodni pudrowe, czerwienie i ciemne jeansy. Swetry raczej jasne lub szarości. :) www.100club.pl