Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle boję się mieć faceta

Polecane posty

Gość gość

Trochę zmieniło się w moim życiu, poznałam paru nowych znajomych, wyszłam ze swojej sfery komfortu, zajęłam się nowymi rzeczami. Ale nadal jest jeden problem. Z mężczyznami. Ilekroć jakiś mnie podrywa, ja przyjmuję postawę obronną albo olewającą w typie ja-nie-wiem-o-co-chodzi. Czuję się bardzo nieswojo, kiedy pomyślę sobie o bliższym kontakcie z mężczyzną. Nie jestem zupełnie niedoświadczona - miałam takie doswiadczenie w wieku 17 lat, jednak wydaje mi się to na dzień dzisiejszy tak odległe... Poza tym nie czerpałam z tego satysfakcji. Zaprzyjaźniłam się teraz z bratem dziewczyny mojego brata. Fajny z niego człowiek... Wszyscy się już podśmiewają ;). Raz ja gdzieś ich zaprosiłam (w rewanżu za to, że on na wspólnym wyjeździe wszystko mi stawiał etc), teraz on zaprosił mnie... samą. Nie musi to nic oznaczać, ale ja już na to źle reaguję. Boję się, że gdyby to się zapędziło za daleko i ja bym już zwiewała, wzajemne stosunki uległyby pogorszeniu. Ale mam nadzieję, że tak nie będzie Mam 24 lata i takie podejście do tematu. Rodzinie już powiedziałam, że nie mam potrzeby nikogo mieć - nie wierzą. Ojciec się tylko denerwuje, jak mu żartuję, że jestem po prostu lesbijką, a mamuśka rozgląda się za kimś dla mnie. I każe mi się koniecznie brać za tego brata, bo to "porządny chłopak". Znajomym nie mówię nic, choć też pytają. Wzruszam ramionami i twierdzę, że przyjdzie czas, kiedy poznam kogoś ciekawego. Problemem jednak nie są ludzie. Tylko to, że ja właściwie sama nie wiem, czy się boję i zablokowałam przez to pociąg seksualny etc, czy może najzwyczajniej w świecie jestem aseksualna.

Gość gość
jakbym czytala o sobie identycznie zachowuje a jestem o 5 lat od Ciebie starsza, nie wiem co mam zrobic

Gość gość
wybrać sie do lekarza specjalisty, jak nie wiecie co z tym zrobić :-)

Gość gość
bardzo dobrze czynisz , a jak chcesz poznać kogoś wartościowego to uczęszczaj często na popularne pielgrzymki do sanktuariów Najświętszej Marii . Tam znajdziesz swe szczęście , dobrego męża i dużą rodzinę.

Gość gość
12:06 dzięki za radę, ale jestem niewierząca, a dzieci to już w ogóle nigdy nie chciałam mieć :P