Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy posłać moją córkę do szkoły do NAMYSŁOWA?

Polecane posty

Gość gość

jej się marzy profil turystyczny ale w mojej okolicy(mieszkam na podkarpaciu 500 km od namysłowa) nie ma profilu turystycznego w technikum a w namysłowie jest sprawdziłam w namysłowie jest w zespole szkół rolniczych (ta szkoła nie ma praktycznie nic wspólnego z rolnictwem taką ma tylko nazwe) tyle sie tu pisze od miesięcy o namysłowie więc postanowiłam sie zastanowić córka teraz chodzi na kucharke w zawodówce ale chce zmienić szkołę w zespole szkół rolniczych jest internat

Gość gość
A i jeszcze jedno troche się boje córka nigdy nie była w internacie w dodatku na drugim końcu polski boje się że w NAMYSŁOWIE KTÓRY JEST NA PRZECIWLEGŁEJ (ZACHODNIEJ) STRONIE POLSKI DO PODKARPACIA KTÓRY JEST NA WSCHODZIE POLSKI BOJE SIĘ ŻE SAMA W OBCYM MIEŚCIE SOBIE NIE PORADZI NAMYSŁÓW JEST (SPRAWDZIŁAM W GOOGLE 16 TYSIĘCZNYM MIASTEM ) A MOJE MIASTECZKO NA PODKARPACIU MA ZALEDWIE 3 TYSIĄCE MIESZKAŃCÓW (MAM TAKIE PYTANIE KTO PISZE O NAMYSŁOWIE OD MIESIĘCY) DLATEGO WYBRAŁAM NAMYSŁÓW BO NIE DA SIE WPISÓW O NAMYSŁOWIE NIE ZAUWAŻYĆ NA KAFE BO SĄ CAŁYMI DNIAMI CODZIENNIE AŻ POSTANOWIŁAM TO SPRAWDZIĆ NA INTERNECIE

Gość gość
Proszę o opinie (tym co pisze o Namysłowie się nie przejmuje ) bo pewnie chce zwrócić na siebie uwagę mam go w dupie )

Gość gość
k*****, kołbuc debilu, przestań zakładać idiotyczne tematy o tej dziurze

Gość gość
Nie posyłaj jej do żadnej szkoły czy u siebie czy w Rzeszowie Namysłowie Wrocławiu warszawie nigdzie niech ci gary myje :D

Gość gość
(SPRAWDZIŁAM W GOOGLE 16 TYSIĘCZNYM MIASTEM ) A MOJE MIASTECZKO NA PODKARPACIU MA ZALEDWIE 3 TYSIĄCE MIESZKAŃCÓW po pierwsze zacznij pisać małymi literami ale jesteś tępa! po co piszesz , ile mieszkańców mają te miasteczka? jak to się ma do twojego pyt.odnośnie szkoły dla twojej córki?

Gość gość
czyli wszystko jasne jakiś kobuc kłobuc kobłuc czy jak mu tam pisze o namysłowie (ty gościu zapewniam cie że nie piszesz z nim ) skąd twierdzisz że to niby on ? to akurat ja (założyłam ten temat i akurat o namysłowie bo wszyscy na kafe o nim piszą widać nie warto z wami pisać :-o

Gość gość
Namyslow to najwieksza dziura jaka znam. To wiocha i wichura jakich malo. Wstyd sie w ogole przyznawac, ze sie zna z nazwy tą wioske, juz nie mowiac o tym zeby tam mieszkac lub sie uczyc. WIOCHA, WIOCHA, WIOCHA.. Poza tym nie ma tam zadnych szkól, tylko obory i jakies chlewy jak to na wsi. Smrod juz od kilometra przed wjazdem do tej wioski. Wiem bo przejezdzalam tamtędy. Żenada.

Gość gość
autorka to tępota umysłowa ,nie zawracajcie sobie nią głowy

Gość gość
kołbuc imbecylu jeden tyle razy c***isano, że piszesz wszędzie tak samo, niezależnie czy jako ty, czy jako rzekomo ktoś inny. jesteś tak rozpoznawalny w swoim upośledzeniu i głupicie, że nie sposób cię z kimkolwiek pomylić. tu jak widać również sam sobie odpisujesz ułomie

Gość gość
tak sobie sprawdziłam bo namysłów i tak jest większy tak z ciekawości ale na temat czytałam że tam w tamtej szkole jest świetna kadra nauczycielska cierpliwa szkoła jest jedną z najlepszych w kraju pod względem poziomu nauczania współpracuje z erasmus a każdy profil w technikum wyjeżdża na praktyki za granice np agrobiznes do niemiec architektura krajobrazu do włoch informatyk do niemiec turystyka też do włoch lub hiszpanii inne profile w technikum też wyjeżdżają za granice :)

Gość gość
gość dziś kolejna debilka,wiechcie ci wystają a ty z jakiej wiochy pochodzisz? masz pierdolca na punkcie małych miejscowości wieśniaro?

Gość gość
ocho, już się kołbuc nakręca i pianą pluć zaczyna :D co za zyeb upośledzony

Gość gość
czytałam że ten hejter co obraża namysłów i pisze że to miasto to wiocha on nawet czytałem pisał że opole radom częstochowa to dziura i wiocha więc nie zwracać na niego uwagi

Gość gość
Jaki kołbuc ty idioto a ty na jakiej wiosze mieszkasz? I jeszcze debil myśli że piszes z jedną osobą (niby skąd pewność że piszesz z nim ?) zapewniam cię że mieszkam we Wrocławiu i często jadąc do Kielc przejeżdżam przez NAMYSŁÓW I CZĘSTOCHOWĘ I TWÓJ HEJT Z 10:55 NIJAK się MA DO RZECZYWISTOŚCI NAMYSŁÓW TO SYMPATYCZNE ŁADNE MIASTECZKO A CZĘSTOCHOWA JAKBYŚ UWAŻAŁ NA LEKCJI BYŚ WIEDZIAŁ ŻE TO DUŻE 200 TYSIĘCZNE MIASTO MA NAWET TRAMWAJE

Gość gość
To skoro szkoła ci odpowiada to wyślij do szkoły :)

Gość gość
kołbuc, każdym słowem potwierdzasz że to ty debilu ułomny idź na jakiś spacer nierobie i przestań spamować

Gość gość
Jaki kołbuc ty co wszystko obrażasz musisz zrozumieć że nie piszesz z nim tylko z wieloma osobami co masz zdolności do jasnowidzenia? ? My odpisujemy autorce tematu na temat szkoły zapewniam cie że z nim nie piszesz tylko ze mną mieszkam we Wrocławiu i jak już pisałam przejeżdżałam przez Namysłów i nie jest jak twierdzisz wiochą to sympatyczne ładne miasto mi się podoba :) a jakbyś się uczył w szkole to byś nieuku wiedział że Częstochowa to jedno z największych polskich miast ma ponad 200 tysięcy mieszkańców i ma nawet tramwaje jeśli tego nie wiesz to nigdy w Częstochowie nie byłeś głupku

Gość gość
piszesz DOKŁADNIE tak samo jak zawsze ułomie i absolutnie NIKOGO poza tobą nie obchodzi to zadoopie

Gość gość
nie zapomnij jeszcze debilu dodać linka do jednego z twoich żałosnych filmików z tej dziury :D

Gość gość
A tak ci powiem największa wiochę to robią ludzie z miasta zwłaszcza z warszaffki rządzą sie nad morzem ,w górach,na mazurach wywyższają sie drą mordy są na wsiach ludzie nie jeżdżą furmankami tylko takimi samymi autami jak w mieście mają w pełni wyposażone domy łazienkę z toaletą mają takie nowoczesne maszyny rolnicze o jakich ci się nie śniło plus dopłaty dotacje unijne mało kto z nich krowy czy świnie trzyma co zazdrościsz i nawet nie wiesz że całe jedzenie w sklepach pochodzi ze wsi skoro nienawidzisz wsi to przestań jeść cokolwiek bo wszystko co żresz pochodzi ze wsi miasto nawet takie małe jak namysłów nie może bez wsi żyć

Gość gość
i jeszcze ta śpiewka o wsi żywicielce :D przygłupie jesteś jak zdarta płyta

Gość gość
Nie piszesz z nim tylko ze mną pisze tak samo bo w pełni sie z nim zgadzam głupku nie dam filmików bo nigdy nie miałem kanału na youtube i nie mam

Gość gość
To nie śpiewka tylko prawda bo zwierzęta hodowlane z których jest mięso jajka od kur mleko od kur są na wsiach hodowane ziemniaki warzywa na wsiach przecież pola uprawne są na wsiach nie w mieście a z pszenicy robi się mąkę a potem chleb gdyby nie to to w mieście nie miał byś co jeść nie uczono cie w szkole i takiej podstawowej nie wiesz? To rzeczywiście jesteś głupkiem

Gość gość
Ha ha, Namyslow? A istnieje w ogole taka wioska? Nie sadze aby ktos w ogole o niej słyszał, poza autorka oczywiscie. Pozdrawiam.

Gość gość
Skoro nienawidzisz wsi to zrezygnuj z jedzenia bo całe jedzenie pochodzi ze wsi nawę zagraniczne ale z zagranicznej wsi

Gość gość
10:51 jaka wioska Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 13 °C, wiatr płn.-wsch., 14 km/h, wilgotność 77% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: poniedziałek, 11:57 https://pl.wikipedia.org/wiki/Namys%C5%82%C3%B3w#Nazwa

Gość gość
prawie każdy słyszał o Namysłowie 90 procent polaków bo miliony polaków pije piwa z browaru namysłów i odkąd browar namysłów stał sie właścicielem browaru braniewo i dlatego że to miasto tranzytowe i dużo osób tędy przejezdza no i namysłów na każdej mapie jest bo to miasto powiatowe kup byle jaką mape i na pewno na sto procent bedzie i znajdziesz

Gość gość
jakże smutne i nędzne to twoje przegrańcze życie musi być, że musisz tu zakładać takie idiotyczne tematy i sam sobie na nie odpisywać, aby samego siebie oszukiwać, że ktoś chce z tobą romawiać :o

Gość gość
Przeciez tego zadoopia nawet na mapie Polski nie ma. Slyszalam, ze ludzie tam zyja jak w sredniowieczu, bez dostepu do prądu, cieplej wody, wc maja przed domem, juz nie wspomne o takim stardardzie jak telewizja, internet - ogolnie brak dostepu do mediów. Slyszalam tez, ze znajduje sie tam caly margines spoleczny i wszelka patologia. W centrum wsi znajduje sie sklep monopolowy, pod ktorym spotykaja sie lumpy i tak od switu do nocy. To jedyna rozrywka. Dajcie ludzie spokój.