Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy posłać moją córkę do szkoły do NAMYSŁOWA?

Polecane posty

Gość zrezygnuj z jedzenia
skończ pisać bzdury o namysłowie przecież wszędzie w namysłowie jest kanalizacja gazociągi rury ciepłownicze wodociągi woda w kranie łazienki z toaletą ze spłuczką jest tv internet nie ma tam marginesu społecznego każdy ma auta ile razy mam ci powtarzać że mieszkam we wrocławiu i z tamtym gościem od namysłowa nie piszesz i skoro nienawidzisz wsi to

Gość gość
Namyslow to wioska jakich pelno na opolszczyznie. Tak jak ktos napisal wioska -zywicielka. Nalezy ja szanowac bo to wioska (jakich wiele)dzieki ktorej mamy mleko, ziemniaki, nabial, drob - taką hodowlą się tam zajmują ludzie. Jest tam PGR, ktory rządzi. Natomiast jako miejscowosc turystyczna to nie ma czego polecić.

Gość gość
PS tylko że namysłów to nie wieś nie ma tam pgr

Gość gość
dziura jakich setki znienawidzona szczególnie przez debila mateusza kołbuca, który od miesięcy spamuje tym zadoopiem i zakłada debilne o nim tematy. jak ten właśnie. a potem sam sobie odpisuje i udaje, że on to nie on :D

Gość gość
ps namysłów to miasto nie wieś pisałem o wsi a nie o namysłowie bo wtrąciłeś wieś ps w namyslowie nie ma pgr pól uprawnych zwierzat hodowlanych łąk zagród Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 13 °C, wiatr płn.-wsch., 13 km/h, wilgotność 76% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: poniedziałek, 12:33 https://pl.wikipedia.org/wiki/Namys%C5%82%C3%B3w#Nazwa

Gość gość
Wolałabym córkę posłać do Afganistanu niż na tą namysłowską wichurę. Że też ludziom takie pierdoły przychodzą do głowy. Nikt, kto ma chodź trochę oleju w głowie, nie wysła dziecka na zadoopie tylko do miasta żeby zdobyło wykształcenie i jakąś ogładę. To tak jakby z góry skazać dziecko na debilizm.

Gość gość
skoro twierdzisz że Namysłów nie jest ciekawym miastem i nie ma nic do zaoferowania poza galeriami handlowymi supermarketami barami restauracjami kawiarniami obiektami rozrywkowymi sportowymi rekreacyjnymi takimi jak dyskoteki siłownie spa solaria basen stadion klub mma, zapasniczy korty tenisowe kregelnie i inne rzeczy których nie wymieniłem wszystkie wymienione są w Namysłowie i każdym innym mieście ale są też rzeczy wyjatkowe atrakcyjne charakterystyczne z Namysłowa zobacz filmik z przewodnikiem https://www.youtube.com/watch?v=zD_wKQjter4 zobacz cały filmik

Gość gość
ps zobacz https://www.youtube.com/watch?v=zD_wKQjter4 ps co jest lepszego w afganistanie co??? szybko byś z tamtąd wrócił namysłów to nie jedyne małe miasto ps w czym akurat namysłów jest gorszy co? przecież jest duzo miast takiej samej wielkości oraz setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namysłowa co jest w nim złego i jesteś taki madry co to co jest nie tak w Namysłowie i czemu setek mniejszych miast od namysłowa nie obrazasz co? obejrzyj https://www.youtube.com/watch?v=zD_wKQjter4

Gość gość
Namysłów miasto? Ha ha ha.. - dobre sobie :-) Przeciez tam bociany pionowo startują, a psy doopami szczekają. Ja nie mogę - miasto :-)) Ale kumple będą mieli beke jak im powiem, że Namysłów to miasto :-D

Gość gość
zaczęło sie spamowanie filmikami :D k****, jak ja cię imbecylu znam. Już się tak zapieniłeś że nawet piszesz jako ty i nie udajesz jakiejś debilki z pokarpacia :D ależ ty jesteś zaburzony...

Gość gość
Namysłów to nie wieś tylko miasto o co ci chodzi przecież wiesz że są setki mniejszych mniejszych mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast Od Namysłowa ZROZUM to

Gość gość
dowód że miasto Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 14 °C, wiatr płn.-wsch., 13 km/h, wilgotność 70% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: poniedziałek, 13:00 (też kliknij w link wikipedii zobacz i poczytaj) https://pl.wikipedia.org/wiki/Namys%C5%82%C3%B3w#Nazwa

Gość gość
namysłów to wiocha, dziura i zadoopie nikt o zdrowych zmysłach tam nie zagląda, a kto żyw się wyprowadza do prawdziwych miast jak Wrocław czy Katowice lub Warszawa

Gość gość
i przestań udawać, że wklejasz linki do wikipedii. sam to piszesz a wikipedia nic nie wie o istnieniu tego zadoopia. po wpisaniu w niej "namysłów" wyskakuje komunikat "Page not found" sam to przegrańcu piszesz!!!

Gość gość
zrozum, że NIKT, ABSOLUTNIE NIKT nie klika tych twoich debilnych linków i i nie ogląda tych żałosnych filmików

Gość gość
Po co mi filmiki skoro przejezdzalam przez Namysłów. Zatrzymalam sie przy sklepie zeby kupic cos do picia to zaraz obtoczyli mnie żule zeby im dac 10 groszy bo brakuje do wina. Kilka metrow dalej spend recydywistow pod krzaczkiem, małolata pod wplywem srodkow odurzających, itd. Przykladow mozna byloby mnozyc w nieskonczonosc. Obraz nedzy i rozpaczy. Dlatego nie sil sie na promowanie tego zaglebia patologii poprzez filmiki bo rzeczywistosc jest zupelnie inna. Myslisz, ze bardziej uwierze w to co na filmiku niz wlasnym oczom? Odradzam wszystkim.

Gość gość
to jest naprawde prawda w wikipedii napisana to nie ja pisze w wikipedii nie wierzysz to wpisz w google Namysłów i kliknij w wikipedie i poczytaj i tam w stu procentach to samo pisze wpisz w google jak nie wierzysz i kliknij w wikipedie

Gość gość
nie nie byłeś w Namysłowie wszystko co pisałeś o tych żulach to jest poniżej zera procent prawdy chyba lepiej wiem zdziro kurwa lepiej wiem skoro nie wierzysz że namysłów to miasto to wpisz w google namysłów i kliknij w wikipedie to zobaczysz że to miasto

Gość gość
nie kłam oszuście poyebany w guglu na hasło namysłów wyskakują tylko twoje spamerskie tematy na kafeterii. na żadnej innej stronie, a zwłaszcza wikipedii, nie ma o tym zadoopiu ani słowa!!!! Więc powtarzam: nie kłam!

Gość gość
i zeby mieć dowód że byłeś na wikipedii to daj linka

Gość gość
wpisałeś w google i wyskoczyło to Około 409 000 wyników (0,35 s) Wyniki wyszukiwania Namysłów www.namyslow.eu/ Aktualności; Gmina Namysłów ... »Dzielnicowi; »Honorowy Obywatel Namysłowa; »Zasłużony Obywatel Gminy Namysłów; »Herb i flaga gminy Namysłów ... Ta strona była przez Ciebie odwiedzana 2 razy. Ostatnia wizyta: 16.07.16 Namysłów – Wikipedia, wolna encyklopedia https://pl.wikipedia.org/wiki/Namysłów Namysłów (łac. Namislavia, niem. Namslau) – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w ... ‎Namysłów (gmina) · ‎Browar Namysłów · ‎Namysłów · ‎Szablon:Gmina Namysłów Ta strona była przez Ciebie odwiedzana 4 razy. Ostatnia wizyta: 18.09.16 Namysłów - wiadomości i wydarzenia | NTO.pl - Nowa Trybuna Opolska www.nto.pl › Wiadomości Namysłów. Dzisiaj, 19 września 2016; Niewielki deszcz - 0,0-3 mm/12 h Wiatr 3 m/s. 13 °C min: 11 °C. zobacz pogodę długoterminową. Dzisiaj 19 września ... Starostwo Powiatowe w Namysłowie: Strona główna www.namyslow.pl/

Gość gość
no daj linka do wikipedii skoro czytałeś daj linka do wikipedii

Gość gość
W Namysłowie to tylko pijaństwo, narkomania, kure/stwo, kryminał i ubóstwo. Sama patologia. Wiejskie chłopy siedzą pod sklepem monopolowym, a ich baby w zaawansowanej ciąży kopią buraki i wykopują ziemniaki. Widziałam jak pod sklepem jeden taki szarpał się ze swoją babą, bo chciała żeby przestał juz chlać te swoje mózgotrzeby i szedł do domu, a on ją walnął, że się nogami przykryła. I powiedział, że ggdyby chciał byc abstynentem i zyc w cywilizowanych sposób to zamieszkałby w mieście. A wybrał wieś Namysłów żeby móc żyć w patologii, tak jak wszyscy w tej wiosce. Masakra. Bród, smród, nędza, kiła i mogiła, mówię Wam.

Gość gość
Podobno w Namysłowie wybuchła w zeszłym tygodniu straszna zaraza, którą ludzie zarazili sie od kur i świń, ktore hodują. Przez tą wieś nie mozna bylo przejechac bo policja pilnowala granic aby zaraza się nie rozprzestrzeniła. W szpitalach nie było juz miejsc. Podobno jednym z powikłań tejże zarazy jest upośledzenie umysłowe w lekkim stopniu, dlatego tak ważne jest aby sie nie zarazić. Podobno jeden z mieszkańcow Namysłowa karmił swoją trzodę chlewną zainfekowanym kompostem, stąd ta epidemia. Teraz pij tu człowieku mleko z Namysłowa lub jedz drób i mięso :-/, a będziesz potłuczony jak ten co tak usilnie lecz z marnym skutkiem próbuje promować te wieś.