Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanette

Czy spanie nago też Was prowokuje do masturbacji pod kołdrą?

Polecane posty

Gość gość
Po czwarte, odzywasz się o 22:41 w środku tygodnia, w danym momencie powinnaś być w internacie z koleżanką, nago. Po piąte, w internacie nie można zamykać drzwi na zamek. ;) Także, fajnie było.

Gość gość
U nas w techniku tez mowilismy akademiki na burse.

Gość gość
gość dziś Po piąte, w internacie nie można zamykać drzwi na zamek. x WTF? To gdzie ty mieszkasz? Na poczekalni dworcowej :D :D

Gość gość
do pana wyżej też nie lubię spać sam, do osoby jeszcze wyżej po pierwsze zawrzyj mordę a po drugie nie wiem jak ty ale ja mieszkam w domu. do osoby jeszcze wyżej... niech mówi i akademik na burse czy internat, ale przestała się odzywać, więc najprawdopodobniej przejrzałem jej fantazję :P

Gość gość
Ja jak spie nago to przed snem walonko a potem spanie taka kolejność :)

Gość gość
bylo ciekawiej jak w watku wypowiadaly sie kobiety :P

Gość gość
Mam tak samo. Od momentu kiedy zaczęłam spać naga to ciągle przed zaśnięciem robię się tam wilgotna :P Ostatnio nawet postanowiłam zamówić http://freetaboos.pl/dildo-realistyczne-z-przyssawka-p-1856.html i zabawić się czymś takim większym przed snem, ponieważ ciągle o tym myślę. Mam ten komfort, że mam jedynkę i nikt mnie nie usłyszy i nie zobaczy :D

Gość gość
Ile ci za ta reklame placa?

Gość gość
Dzisiaj napewno będę spać nago a na samą myśl już chce mi się zacząć zabawę, czuję że jest mokrutka, Chociaż dzisiaj cały dzień mam jazdę na masturbację, nie mogę jakoś przestać od kąd się obudziłam. Chyba z godzinę po przebudzeniu ją pięściami..

Gość gość on
Do gość z wczoraj 23.09 Hej koleżanko, jak wczoraj było przed snem? Podziel się wrażeniami.

Gość gość
To temat PROWOKATORA

Gość Angelika_20
Ja też lubię sypiać nago, ale niestety nie zawsze mogę gdyż mieszkam ze wspólokatorem :/

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji