Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viktorija

Naczynia żeliwne

Polecane posty

Gość Viktorija

Cześć, potrzebuję niewielkich naczyń żeliwnych, tak do około 300 zł. Możecie coś polecić?

Moja przyjaciółka prowadzi restaurację i kupiła sobie tam żeliwo La Coccotte, ale mówi, że są też mniejsze, Mini Coccotte. Te mniejsze na ballarini.pl kosztują koło 300 zł właśnie więc powinny Ci pasować.

Gość Zarya
Skorzystałam ostatnio z tego żeliwa Stauba i jest naprawdę dobre. Teraz powoli zaczynam kompletować zestawy do duszenia, do naleśników czy inne patelnie. Zakochałam się bez reszty w żeliwie

Gość vaccine
Patelnie żeliwne Stauba mogę z czystym sumieniem polecić. Podobnie jak inne ich żeliwne naczynia - minisy czy specjalne garnki, korzystałam i jestem zadowolona

Gość dewolaj
Staub jest zdecydowanie wart polecenia. W swojej ofercie mają naprawdę wszystko co związane z żeliwem i ceramiką - naczynia żeliwne, patelnie żeliwne, grillowe, do tego pojemniki do kuchni, wszelkie akcesoria czy naczynia ceramiczne i do duszenia. Naprawdę kapitalne naczynia. Mam wiele i polecam

Gość tanczglupia
Z żeliwa to zdecydowanie Staub, rewelacyjna jakość naczyń, patelni itp. Oprócz tego polecam też zainteresowanie się markami Zwilling i Ballarini. Z obu korzystam i są niezwykle wydajne, zarówno garnki jak i noże, akcesoria, formy do pieczenia czy nawet seria beauty

Gość Lidkamaj
Używam żeliwnych naczyń Chasseur od ponad 3 lat i nie zamieniłabym na żadne inne!

Gość Malinowa_l
Też mam brytfannę chasseura i się zastanawiam, czy nie poszerzyć o jakaś patelnie.. bo ciasta wychodzą w brytfannach przepyszne!

Gość Józek_Baran

A sprawdzałeś asortyment na https://zcbsklep.pl/pl/?

Gość Józek_Baran

A może na https://zcbsklep.pl/pl/ dostaniesz?

Gość uulcia

zerknij sobie jeszcze na stronkę polskiej firmy Valdinox, u nich znajdziesz mnóstwo dobrych jakościowo garnków i patelni. Ja gotuję przede wszystkim hobbystycznie, ale odkąd kupiłam sobie garnki i patelnie z kolekcji Expert to mam wrażenie, ze poszybowałam o kilka leveli wyżej 🙂 Długo utrzymują ciepło, są poręczne i w zasadzie większość moich ulubionych dań mogę dzięki nim przygotować używając dosłownie minimalnej ilości tłuszczu 🙂