Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie kupić kosmetyki hipp?

Polecane posty

Gość gość

Szukałam w Rossmanach i nie ma. Gdzie kupię kosmetyki hipp?

Gość gość
Ja kupiłam właśnie w rosmanie

Gość gość
Popytaj w aptekach. Jak nie ma na stanie, to zwykle na następny dzień zamawiają.

Gość gość
Kiedyś jak były sklepy Boni bo nie wiem czy jeszcze są to tam były no i w rosmanie ale są też w sklepach dla dzieci u mnie chociażby są takowe sklepy.

Gość gość
Nie wiem skąd jesteś ale np w Akpol w Gdansku są.

Gość gość
U mnie w rossmanie też są, też'myślę, że zależy może'jaki Rossman, bo taki mniejszy może się różnic asortymentem od'większego powierzchniowo sklepu

Gość gość
Są w Rossmannach, ale tylko tych większych. W moim pobliskim nie ma, tak samo jak nie ma kosmetyków i suplementów dla kobiet w ciąży (jedynie olejek babydream), ale już w dalszym, dużym, jest pełen wybór kosmetyków Hipp i dla mamy, i dla dziecka. Widziałam też w TESCO i w Auchan, nie patrzyłam po cenach dokładniej ale wiem że niektóre w Auchan miały lepszą cenę niż Rossmanna. Ale tam niemowlęce, nie wiem czy była też seria mamasanft.

Gość gość
Witam!Jeżeli jest ktoś zainteresowany dodatkowym zarobkiem to zapraszam do naszego zespołu Oriflame. Nie trzeba być konsultantem. Można zarabiac w zespole lub kupowac kosmetyki dla siebie i najbliższych -20% taniej, po rejestracji na stronie: http://beautystore.oriflame.pl/2220742 Zapraszam do zapoznania sie z ofertą lub kontakt darunio44@wp.pl