Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem przerażona.

Polecane posty

Gość gość

Dostałam pracę. Jestem asystentką w prywatnym gabinecie lekarskim znajdującym się w mieszkaniu lekarza. Ogólnie jestem całkiem zadowolona z tej pracy bo jest lekka, czysta i dobrze zarabiam. W każdym razie ten lekarz zaczął mnie przerażać! Jest to jedyny minus. Gabinet mieści się w skromnym mieszkaniu, w starym stylu, przed blokiem i za blokiem rosną drzewa więc jak jest ponury dzień to jest tu trochę strasznie. I ten lekarz... w starszym wieku, dość dziwny, jak mu się bliżej przyjrzeć to wydaje się nawiedzony i gdy czasami tak na mnie patrzy to naprawdę się boję... Może przesadzam?

Gość gość
Chyba masz za mało pracy, nudzi ci się i wymyślasz głupoty :O.

Gość z punktu widzenia Freuda
Prawdopodobnie brak seksu. Typowa sytuacja pięknej i bestii. On Cię przeraża a jednocześnie podnieca. Rozum zakazywałby Ci uprawiać z nim seks ale gdzieś w Twoich ciemnych zakamarkach podświadomości jest pragnienie bycia przez niego zgwałconą.

Gość gość
Masz rację ten lekarz to na pewno seryjny morderca ja bym uciekała stamtąd. :)

Gość gość
Po prostu to mieszkanie ma jakiś taki specyficzny klimat i naprawdę gdy jest ponuro to jest tam trochę strasznie, ale bardziej przeraża mnie ten lekarz. No nie umiem tego wyjaśnić ale ma coś takiego w sobie co sprawia, że się boję... Jest dziwny, taki jakby nawiedzony... i ma taki dziwny wzrok. Gdy tak na mnie patrzy to naprawdę się czasem boję.

Gość gość
Czy niektórzy to zawsze muszą sprowadzić wszystko do seksu? :o

Gość gość
Uważaj bo może Cię zgwałcić! :O

Gość gość
Czytałam sobie o nim opinie w internecie i są różne szczerze mówiąc... Nie jeden pacjent zaobserwował m.in., że on jest dziwny więc nie tylko ja go tak postrzegam. Nie chcę rezygnować bo jest to dobra praca, ale nie wiem jak sobie radzić gdy zaczynam się bać.

Gość gość
Może jest specyficzny i tyle? Nie sądzę żeby chciał zrobić Ci krzywdę.

Gość gość
wiesz, jak się przejdzie praktyki w prosektorium to już się przekracza pewien psychiczny rubikon. ;)

Gość gość
Jak się mają do tego zajęcia w prosektorium? Ja takowych nie miałam.

Gość gość
a jesteś lekarzem medycyny czy weterynarii bo wtedy praktyki nie będą w prosektorium ;)

Gość gość
Ja nie jestem lekarzem, ale właściwie jak to mogło wpłynąć na niego? On ma 58 lat.

Gość gość
jak ty takich prostych sprzężeń zwrotnych nie rozumiesz to jak ty się dostałaś do tej roboty? :o klęska

Gość gość
Po prostu odpowiedziałam na ofertę, zaprosił mnie, wyjaśnił co i jak i się dostałam. :) Czyli zajęcia w prosektorium skrzywiły mu psychikę i jest teraz dziwny?

Gość gość
Odpowiada mi ta praca. Nawet bardzo. Jest lekka, niezbyt skomplikowana... Umawiam mu pacjentów, przyjmuję ich gdy przychodzą i żegnam... Robię kawki, herbatki, odbieram mu pocztę, odsyłam jego korespondencje, robię mu porządki w dokumentacji, przygotowuję różne materiały i dokumenty na wizyty pacjentów, kseruję coś itd. W między czasie mam luz. :D Całkiem dobrze zarabiam.

Gość gość
Może to Nosferatu wampir

Gość gość
bardzo ci zazdrościmy pracy zarobków i tego twojego hickokowskiego poczucia humoru wynikłego z nudy ;) już ci lepiej?

Gość babafemi
A jaki to jest lekarz. Jaka ma specjalizacje? :D

Gość gość
Ale ja sobie nie robię żartów. Czasami on mnie naprawdę przeraża jak się tak popatrzy na mnie. Ma dziwne spojrzenie.

Gość gość
Ma dwie specjalizacje. Psychiatra i seksuolog.

Gość gość
Może ta praca wykończyła go psychicznie?

Gość gość
widzi w tobie objawy które leczy-skrzywienie zawodowe ;)

Gość gość
Słucham??? Co takiego widzi? Przecież nie jestem chora umysłowo. :o

Gość gość
Ale ja sobie nie robię żartów. Czasami on mnie naprawdę przeraża jak się tak popatrzy na mnie. Ma dziwne spojrzenie. x starzy psychiatrzy tak mają ;-) opisz dokładnie to spojrzenie

Gość gość
Nie umiem tego opisać nawet... Czasem spojrzy się w taki sposób jakby sam był obłąkany czy coś w tym rodzaju jeśli mogę tak to ująć? Czasami siedzi tak jakoś bez emocji i to spojrzenie... Kiedyś gdy siedziałam na przeciw niego, byliśmy sami i tak na mnie patrzył to przeraził mnie do tego stopnia, że miałam serio ochotę żeby uciec z jego mieszkania.

Gość gość
Wydaje mi się że na ciebie patrzy zastanawiając się ile dostanie za poszczególne narządy które ci wytnie :)