Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćuwka

Pociąga mnie

Polecane posty

Gość gośćuwka

Mam 13 lat a moj chłopak poznany na fb 16. Mieszka bardzo daleko ode mnie. Widział moje zdjęcia, ja jego... często o nim fantazjuje. Jest przystojny i słodki. Prawdopodobnie nigdy się nie spotkamy

Gość gośćuwka
Mokra jestem na myśl o nim

Gość Uwkagość
On mnie zgwałcić może byłoby super

Gość gośćuwka
Szkoda ze mieszka tak daleko

Gość Sekshistoriedotematow
Kiedy do niego przyjechałam, kazał mi usiąść na łóżku. Zgodziłam sie. Zaczęłam go delikatnie całować, on najpierw całował mnie namiętnie wpychając język do mojej buzi, potem zrobil mi masaż, pózniej od szyi szedł coraz wyżej gryząc po drodze moje sterczące sutki. Lizał mi brzuch po czym ściągnął mi spodenki i majtki i lizal moja łechtaczkę sprawiając mi tym ogromna przyjemność. Potem wziął palec i masowałby moja łechtaczkę a ja zaczęłam jęczeć. Po tym gwałtownie włożył mi palec do pochwy. Aż krzyknęłam z rozkoszy. Zaczal poruszać nim coraz szybciej i szybciej... aż spowodował kolejny orgazm! Nazywał mnie swoją księżniczką. Widziałam, ze tez sie podniecił wiec ściągnęłam z niego koszule i rzuciłam w kat pokoju. Potem usiadłam mu kusząco na kolanach tylko w rajstopach a jego namiocik na spodniach powiększył sie. Rozpięłam mu rozporek i wyjęłam przyrodzenie. Natura go hojnie obdarzyła... zaczęłam go mietosic i na nim siadać tak aby sie we mnie nie wbił. Wzięłam go do buzi i ssalam w górę i w dół jak najszybciej potrafiłam. Zaczął jęczeć i dotykać moich barków. Widziałam, ze było mu dobrze. Kiedy czuł, ze zaraz sie spuści kazal mi przestać. Wiedzieliśmy, ze nie możemy jeszcze prawnie uprawiać seksu, ale w danym momencie to nie było dla nas ważne ani istotne.. Chciałam żeby we mnie wszedł. Pragnęłam tego tak jak niczego innego. Ale on bal sie to zrobić. Sam był prawiczkiem. Wiedział ze musi mieć prezerwatywy. Wziął od ojca jedna i założył. Potrafił nawet zalozyc! Usiadłam rozkroczona na jego biurku. Wbił sie we mnie bardzo delikatnie. Zaczął powoli poruszać fiutem. Coraz szybciej i szybciej.. Az tu nagle było mi tak dobrze ze nie pamiętałam nic. Orgazm... było cudnie. Koniec końców spuścił sie i wtedy położyliśmy sie koło siebie na łóżku i zasnęlismy. Gdy sie obudziliśmy zrobiliśmy to na stole. Może i nie powinnam, ale to było niezapomniane przeżycie. Jesteśmy ze sobą do teraz.