Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez niego nabawiłam się jakiegoś obrzydzenia do seksu

Polecane posty

Gość gość

To sie stało przez pewnego faceta. nie żebym była jakaś świeta, dziewicą już też nie byłam, ale wcześniej robiłam to z miłości z moim chłopakiem.. A on był sporo starszy. O 18 lat. Na początku mi się nie podobał, choć od paru lat miał na mnie ochotę ( nawet jak byłam bardzo młodą dziewczyną to sie nie opierał np. zabierac mnie na jakąś niby wycieczkę, a potem pytac czy może pocałować np. moje piersi..) Wtedy mu się opierałam. Ale powiedział, ze bedzie moim przyjacielem i zawsze mogę na niego liczyć. Nagle stanęłam w takiej sytuacji finansowej ( bo wyprowadziłam się od mamy, bo się z nią pokłociłam) i poprosiłam go o pomoc w znalezieniu pracy. Pomógł mi, ale nie bezinteresownie, pod warunkiem ,że pojde z nim do łóżka. Na poczatku nie zgadzałam sie na to, ale w koncu tak wyszło, ze sie przespaliśmy.. moze pomyslicie, ze jestem puszczalska, ale byłam wtedy zdesperowana bo myslalam, ze zostane bez srodkow do zycia, poza tym bylam mu wdzieczna w jakiś sposob... jednak potem on chcial coraz wiecej tego seksu, ja go pokochałam, on udawał miłość i mnie wykorzystywał tylko do seksu... Teraz przez niego czuje jakies obrzydzenie do mężczyzn :O niby jestem juz pełnoletnia i sama sie na to zgodziłam, ale seks mi obrzydl. To normalne?

Gość gość
oczywiście, że normalne :) to, że cię ktoś po cyckach całował (wtf?) też :) pozdrawiam cieplutko