Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skórzana spódnica

Polecane posty

Gość gość

Witam, od tego roku szkolnego rozpoczęłam prace w nowej szkole, i niespodziewanie problemem dyrektora stał się mój ubiór, a mianowicie skórzana spódnica. Mam takich spódnic 7 i uwielbiam je nosić , jest to moja trzecia szkoła i dopiera teraz ktoś zwrócił mi uwagę, myślicie, że mój przełożony ma prawo mówić jak mam się ubiuerać?

Gość gość
niestety tak - każda placówka ma prawo mieć swoje zasady co do ubioru pracowników

Gość gość
Wiem to,ale co jest złego w skórzanej spódnicy?

Gość gość
niektórym może wydawać się zbyt seksowna jak na szkołę :)

Gość gość
Ale te spódnice są do kolana, a nie jakieś wyuzdane mini

Gość tumiwisizm
nie wiem, zgaduję , być może chodzi o słowo i znaczenie 'spódnica' , że spódnica lub KILT to bardziej facetowi pasuje a kobiecie jednak pasuje w sukienkę wskoczyć z lnu lub aksamitu albo z bawełny

Gość gość
Materiał, jak materiał ja nie widzę różnicy skóra, len czy bawełna

Gość gość
Niestety bedziesz działać na uczniów beda o tobie fantazjować. Wiem bo kiedyś nauczycielka w mojej szkole też nosiła spódnice skórzane i działała na na fantazje.

Gość gość
tak właśnie fantazje np że nie masz pod nią majtek

Gość Pantera123
Tak na marginesie musisz być bardzo fajną nauczycielką masz fajny styl,aż 7 spódnic skórzanych. Musisz mieć duży sekspail.

Gość gość
Uczniowie fantazjują i będą to robić to normalne w tym wieku, a ja po prostu lubię fajnie wyglądać

Gość gość
ja co prawda nie jestem nauczycielka ale tez chodze i w skorzanych spodnicach i spodniach i uwazam ze to jest eleganckie, ale słyszalam do tego rozne komentarze wiec moze cos w tym jest ze na facetow to dziala

Gość Pantera123
Tak ,ale skóra mocno działa na fantazje daje pikanteri i pazura. Trudno powiedziec jaki styl jest tych spódnic np klasyczny kolor czarny to jeszcze mogą być ,ale jak jest koloru czerwonego to na bank będą fantazjować.

Gość gość
Fantazje to ma chyba mój przełożony inni nie mieli takich problemów

niestety tak, specyfika pracy nauczyciela szkolnego jest związana z określonym dress code. skórzana spódnica nieco wykracza za ramki tradycyjnie pojętej "pani nauczycielki" - nieoficjalna, seksowna, przyciąga uwagę.

Gość Pantera123
Wiem z rozmów z kolegami,że kobieta w spodniach lub spodnicy skorzanej bardzo kręcą mężczyzn. Najlepiej z naturalnej skóry tak ubrana kobieta działa na zmysły.

Gość Pantera123
Dziwne jak już pisałem kiedyś chyba z 2 nauczycielki w mojej szkole nosiły spódnice skórzane i zadnego problemu niebylo. Chyba,że bije mocny seksapil trudno powiedzieć.

Gość gość
No cóż, więc będę musiała dalej działać na te zmysły i będę się ubierała tak jak mi się podoba

Gość Pantera123
Pewnie badz sobą. Dla mnie tak ubierająca się kobieta i jeszcze nauczycielka to marzenie. Bardzo mnie zaintrygowałaś możemy kontynuowac tą rozmowe na temat mody i moralności

Gość gość
Haha, możemy pantera kontynuować, ale chyba nie na forum:)

Gość Pantera123
CDN wiadomości moj e mail to pantera1234@onet.com.pl Jesteś mam przeczucie bardzo ciekawą kobietą. Pozdrawiam

Gość Pantera123
Pani nosząca spodnie i spodnice nie bedąca nauczycielką czy chodzi pani tak ubrana do pracy?

Gość 2annna1
Witam, wydaje mi się, że spódnica to spódnica. Nie widzę problemu w materiale, z czego ona jest!! A po więcej spódnic zapraszam do http://www.cozacena.pl/spodnice Znajdziecie tu takie modele jakie chcecie a porównywarka pomoże wam wybrać taką w najlepszej, przystępnej cenie :) Polecam serdecznie

Gość gość
sory ze tak napisze ale kobieta w skórzanej spódnicy wygląda jak pani lekkich obyczajów stojąca w lesie przy drodze i nie ma to znaczenia czy spódnica skórzana jest krótka czy dłuzsza kobieta tak ubrana moze chodzić na dyskoteki a nie do pracy wcale nie dziwię się reakcji twojego przełożonego bo sam bym tak postąpił już jak tak bardzo chcesz w niej chodzić to musisz zmienić prace np.sex shop czy coś w tym stylu ale nie do szkoły

Gość maxs
moim zdaniem owszem nie zawsze pasuje bo może być wymagany ubiór służbowy . ale przecież nie wszędzie tak jest .