Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Antykoncepcja to dzielo szatana. Nie dajcie sie kusic!

Polecane posty

Gość gość

Tylko naturalna milosc i seks dajacy potomstwo sie liczy

Gość gość
Przy jakiej ilości dzieci można zacząć się zabezpieczać?

Gość gość
Przy zadnej. Jesli juz to tylko NPR. Nigdy sztuczna anty.

Gość gość
Ale NPR to antykoncepcja, więc się zdecyduj.

Gość gość
a kim ty jesteś by madralkowac,przynajmniej hiv ma jakas bariere ,i weneryczne,zajmuj się swoja dupa,kazdy ma swój rozum,ksieza to nie anioły a ich sobory to ludzkie wybory ,jak jesteś niewolnikiem tych bzdetow to twój wybor ,to tylko kawalek gumy a ty robisz z tego nie wiadomo co,niewolniku

Gość gość
Zwłaszcza ze księża też się zabezpieczają aby nie narobić za dużo dzieci żenada autorze

Gość gość
a jak zaloze mu na fiuta kokardke to tez będziesz histeryzować? ty tylko słuchasz innych,powielasz to co powtarzane tysiące razy i myślisz ze zmieni się w prawde,wpedzajac w poczucie winy jesteś sam szatański ,ja mogę się kochac z miloscia w gumie bez gumy albo z kokardką,liczy się serce pacanie a nie wymysły innych

Gość gość
i mogę mieć tyle dzieci ile chce albo zadnego,panstwu zależy na obywatelach kościołowi na wiernych,wiesz gdzie to mam? to tylko moje zycie,bede sobie wkladac co mi się podoba ,nie twój biznes wszechwiedzący,a dzielem szatana to już prędzej jest władza i zarządzanie innymi a nie kawalek gumiaka

Gość gość
Ale NPR to naturalne planowanie rodziny, a nie sztuczna antykoncepcja. Poza tym ludzie, którzy zabezpieczaja sie maja plytkie relacje, seks jest dla nich tylko wyladowaniem fizycznego napięcia, bez warstwy emocjonalnej.

Jak to czytam to mam ochotę walić głową w ścianę. Niektórzy ludzie mają naprawdę płytkie myślenie.

Gość gość
Masz racje. Ludzie stosujacy antykoncepcje sa bardzo plytcy.

Gość strike
W ogóle seks to dzieło szatana, i alkohol, i dobre jedzenie. Bóg, dla odmiany oferuje cierpienie, choroby, zamartwianie się i wyrzeczenia. Kto ma lepszy program wyborczy?