Roksana87 0 Napisano Wrzesień 20, 2016 Witam. Ważę 50kg i 176 cm. Co zrobić żeby przytyć? jak stosować dietę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2016 Żadnej diety, jedz zdrowo i regularnie. Zacznij ćwiczyć, nabierzesz kształtów. Lepiej być szczupłym, niż mieć nadwagę, bo to zawsze wiąże się z chorobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2016 A ile masz lat? Bo to może sprawa dojrzewania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2016 Ja miałam podobnie. Z wiekiem się zaokraglilam ale to kwestia genetyki. Bioderka się wyrobily ale generalnie nadal jestem szczuplutka. Natomiast na siłę nie ma co się tuczyc . zdrowo jedź regularnie z przekaskami między posiłkami. I jakiś ruch polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirZa 0 Napisano Wrzesień 20, 2016 to chyba parametry modelki : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach