Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćqw

Rozstanie po 10 latach

Polecane posty

Gość gośćqw

Nie moge zmruzyc oka nue wiem jak przezyje nastepne dni. Moj partner od q0 lat powiedzial ze nie chce juz byc ze mna zwiazku tez nie chce naprawiac... szkoda gadac nawet.... musimy razem mieszkac jeszcze miesiac chyba umrw z bolu boli mnie zoladek glowa oczy barki nie moge spac jak to mozliwe ze bol moze byc tak swidrujacy i orzejmujacy chce to zakonczyc jak najszybciej poradzcoe cos prosze.

Gość gość
może być i jest nie ma innego takiego bólu jak złamane serce... ale to przejdzie, potrzeba na to czasu, ale przejdzie. ja się rozstałem po latach 13. Następne 3 dochodziłem do siebie, ale teraz już jest ok

Gość gość
Mam ten sam ból po stracie kogoś kto był dla mnie całym światem. Bardzo Ci współczuję. Kiedyś dawno temu też ktoś mnie porzucił ale jeśli ktoś tak robi jak Twój partner nie ma za kim płakać.

Gość gość
Nieodpowiedzialność ludzka i bezdusznośc nie zna granic. Przytulam Cię mocno. Pomodl się, mówię poważnie... Zwróć się do Boga w tej sytuacji bo tylko On da Ci ulgę i prawdziwą pomoc. Nie jestem nawiedzona ale na prawdę modlitwa przynosi ukojenie.

Gość gość
Szybkie cięcie i ktoś inny, to najlepszy sposób. Nie rozpamiętuj, nie zastanawiaj się co jeszcze mogłaś zrobić dla ratowania związku. Klin klinem. Innego sposobu nie ma.

Gość gość
faceci nie sa tego warci,zeby rujnowac sobie zdrowie przez nich,bo co ci to da?Wez sie w garsc,kup sobie jakies leki na sen,wypij drinka,zeby sie rozluznic i zyj dalej,bo swiat sie przeciez nie konczy.Nie ma nic gorszego jak zebranie o milosc..