Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Prawidłowe wnioski zostały napisane. Istnieją dwa typu muzułmanów - pierwsi, o jakich napisałem i drudzy, - o wiele normalniejsi od was, cywilizowani którzy choć religijni to kobiety kochają. A ty faceciku chcesz się mścić na jak to nazywasz "puszczalskich"? Załóżmy że znajdujesz się np w Kairze czy w Sudanie, jak myślisz co zdziałałbyś ze swoimi poglądami? Za to co głosisz uznaliby cię za terrorystę. Gdybyś chciał samowolnie wymierzać sprawiedliwość uznaliby cię winnego i powiesili na oczach tłumu. I co teraz?

Chcesz zgrywać muslimskiego maczo ale nie masz przy kim, najpierw miej kobietę a później się zgrywaj.

hehe Kochają. ty jesteś głupszy niż ustawa przewiduje. Ci według ciebie lepsi muzułmanie nie są wcale religijni oni używają religii jako zasłony dymnej. Dowodem na to jest fakt iż wielu bogatych Muzułmanów z Arabii Saudyjskiej [ najbardziej konserwatywnego kraju Muzułmańskiego] finansuje działania radykałów z ISIS, więc przestań wciskać kit bo ośmieszasz nie nas, ale siebie.

Wycierasz sobie mordę zachowaniem państwa islamskiego które przez większość krajów wyznających islam jest uznawane za organizację zbrodniczą, a nie żadne państwo.

Nawet Turcja oficjalnie kraj świecki wspiera działania ISIS. Tacy kretyni jak ty czytają tylko lewacką propagandę ale wiele niezależnych mediów donosiło o powyższych działaniach NIEOFICJALNYCH.

Są jednostki które finansują ale sami nie działają bo by ich za to skazali. To nie jest żadna nowość przecież. Poza tym z tego co wiem wyroki za zdradę w wielu cywilizowanych państwach arabskich są już tylko w teorii, mąż ma prawo zabić żonę i jej kochanka no ale jeśli to zrobi to zostanie ukarany więzieniem.

A moja nauczycielka ze szkoły była w Arabii i wpuszczono ją do meczetu jako turystkę i katoliczkę, widać większość ludzi nie jest tam buraczana.

Chylą się? Bo ty byś chciał aby panowało takie bezprawie jak w Afganistanie czy w w innych -anistanach? A co Afganistan może zaoferować ludziom oprócz religijności? Największa umieralność na świecie, bieda i zacofanie i co im daje życie w zgodzie z zasadami?

Dziś w takim Kuwejcie czy Katarze małżeństwa są niemal jak na zachodzie, jest zdrada to i rozwód, żona może zażądać w umowie że nie chce aby mąż miał więcej niż dwie żony itp

Podobnie jest w Iranie, Irańczycy nie chcą już konserwatyzmu choć państwo jest religijne szczególnie ludzie młodzi. Iran to państwo przyszłości moim zdaniem.

Nie oni skończą dobrze bo mają rozum. Osobiście uważam że islam jest lepszą religią od judaizmu, mahomet ciągle podkreśla znaczenia miłosierdzia i pokoju "Zaprawdę allah łaskawy jest" pojawia się niemal w każdym wersie, nieustannie stawia człowieka przed wyborem kim jest naprawdę - czy człowiekiem czy zwierzęciem. Np karą za kradzież może być obcięcie ręki lub chłosta lub wygnanie. Zły wybierze zawsze najgorsze rozwiązania - jak ty czy inni. Jeszcze żeby to było uzasadnione ale bez powodu?

a co mnie judaizm obchodzi jak ja jestem Mozaistą. W Torze też jest o miłosierdziu ale dla tych którzy na nie zasługują a nie dla wszystkich. Taką taktykę stosuje chrześcijaństwo i zobacz jak to się skończyło. Tora to prawo a prawo karze za przewiny po odbyciu kary jest czas na przebaczenie albowiem kara odkupuje winę. Jednakże są przypadki w których jedyną karą jest ukamienowanie jak w przypadku cudzołóstwa po którym niema przebaczenia bo krzywda dla jednostki jak i dla społeczeństwa jest zbyt duża.

Te baby na dyskotekach to są niekompetentne i p******e , mają syfy i szukają dymania w krzakach , chociaż sama jestem kobietą brzydzę się takimi