Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto to Julia Kobus ? Nowy temat chodzcie tu

Polecane posty

Gość gość
A po co jej jezyk jak do pracy nie idzie. Z fagasem sie dogada i bez tego. Powiedzcie mi jak to jest we Fr z opieka spoleczna ? Jak ktos zglosilby zaniedbanie Aleksa to co wtedy ?

Gość gość
A gdzie to słychać? Bo nie mogę nigdzie trafić, żeby mówiła coś dłuższego, tylko jakieś pojedyncze "merci", po którym ciężko ocenić :/

Gość gość
Zglaszam was za pomowienia

Gość gość
Tamten topik jest w trakcie likwidacji. Sa tylko zbierane dowody przez Julię. I bedzie lada chwila skasowany.

Gość gość
Klopsiara Vanessa po co zakladasz te tematy ?

Gość gość
Haha, a my Ciebie zgłaszamy za sianie dezinformacji :-) tu są same fakty. Twoje IP juz jest ustalane, wielka obrończyni in spe. Dowody to nam Julia daje na swoje zaniedbania w każdym filmie. Nie zabijajcie nas śmiechem z waszej żałosności :-) Please :-)

Gość gość
Jesli ktokolwiek zlikwiduje tamten temat, sprawa idzie do mediów.to wolny kraj. Bedzie wszystko w mediach, tylko rodziny Julii szkoda, jak jej filmiki ze wszystkimi szczegółami zycia pójdą szerzej w Polskę ze stosownym komentarzem dziennikarza :-) a prawa do dziecka straci na bank, jak to wszystko pod sąd pójdzie.

Gość gość
No tosie kobietko zdziwisz bo Julka to czyta i zbiera dowody.

Gość gość
Bo myslisz ze cala Polske tak jak ciebie obchodzi Kobuska i jakis temat na kafeterii o niej ? Hahaha masz specyficzne zainteresowania. :)

Gość gość
Ty nawet nie wiesz kto co pisal, a straszysz. Sama juz nie wiesz chyba kim jestes i co pisalas. A Julia i jej rodzina tez ma prawo odpowiadac na to co wypisujecie. Jej dziecko nie jest winne tego jaka ma matke, a wy sie tylko uzalacie. To jemu nie pomaga. Gdybyscie chcialy naprawde pomoc temu dziecku, to byscie cos zrobiły.

Gość gość
Ale wiele zaniepokojonych sytuacją widzów tez zbiera dowody. A Julia doskonale wie, że po pierwsze, nie ma O CO kogokolwiek stąd pozwać, a po drugie, jak to trafi przed sąd wszystko, to straci prawa do syna i skompromituje medialnie. Ludzie nie są głupi.

Gość gość
Ma o co pozwac, bo konsultowała sie z prawnikami. I wie co zbierac.

Gość gość
A jak mu mamy k****a pomoc ? Pisanie do Julii nie pomaga, bo komentarze usuwa, a wiadomosci nie czyta, zbyt zajęta bieganiem za aktualnym partnerem i makijażami ! A z dzieckiem coraz gorzej, coraz bardziej do tylu jest ! Moze ty to ta sama psychofanka, co konto Julki założyła na YouTube, co ? To akurat jest karalne i tu powinna pozwać ta osobę. Nas niełatwo zastraszyć :-) moze dlatego, ze nie mamy 14 lat :-)

Gość gość
Zglosic do opieki spolecznej czy gdziekolwiek zeby sie ktos zainteresowal. Gadac****isac ze chodzi o dobro dziecka to kazdy potrafi.

Gość gość
Ale o co ? Wymień. Jest osoba publiczna,przynajmniej sama sie tak określa, a tu nikt nie kłamie. Pozwie 50 osób ? A z czym do sadu pójdzie ? Z filmikami ze stanikiem czy pieluchami syna ? Od wejścia bylby nakaz wstrzymania działalności na kanale do czasu wyjaśnienia sprawy wydany przez sąd, a to zabójstwo dla kanału. Potem by sie posypały dowody zaniedbań, filmiki z karuzela, Julii groźby "zabije tego s********a" ze snapa...

Gość gość
A skontaktowac sie z jej bratem, rodzicami ? Nie pprzeszkadza im ze corka kompromituje siebie i rodzine ?

Gość gość
Zgłosić to zgłosimy, ale do sadu. Skoro tez to widzicie, to na co czekacie ? Wgl tu nie jest temat o sadach, tylko o Julii.

Gość gość
Podajcie mi link do filmiku z karuzela

Gość gość
A sprawy z nikim nie konsultowała. Jej 300 euro na opony czy na implant zęba szkoda. A na policji sama mówiła na snapie, ze wstydzi sie bywać, bo ma sporo wrogów w realnym życiu i juz nieraz na komendzie bywała, nawet w jednym z filmików opowiadała o jakichś telefonach etc. Zreszta wie, ze nie ma o co pozywać i i tak by przegrała, a jeszcze możliwe, ze dziecko straciła albo kuratora dostała. Moze warto faktycznie do jej mamy po prostu napisać. Widać po filmikach, ze jej tacie sie srednio podoba, co sie dzieje.

Gość gość
Link jest w starym temacie. ... Który oszołomy chcą usunąć . Fajnie sie ma wolność słowa w tym kraju.

Gość gość
14:34 - moze to lepsza droga. Póki co biega po sesjach zdjęciowych na deszczu w najnowszym filmiku... Nie zdzierżyłam do końca :D

Gość gość
Witajcie ! Jezeli kogos urazilam, to przepraszam. To ja pisalam w tamtym temacie (ale nie wszystkie komentarze). Po prpstu nie podoba mi sie takie hejt i to o czym bylo pisane czyli pisanie do byłych itp. Jednak zaglebilam sie w ta sprawe, obejrzalam filmiki i uwazam ze macie racje. Jestem dorosla i potrafie przyznac sie do bledu. Takze przepraszam Was.

Gość gość
Wow... Jesli to serio Ty, to szacun. Naprawdę. Tylko moich nerwów szkoda, bo miałyśmy kilka razy okazję dyskutować przedwczoraj wieczorem i pomówiłaś mnie kilka razy, biorąc za osoby, których dawne juz wpisy faktycznie były na granicy ... Ale OK. Jesli to Ty i przyznajesz się do błędu, to zawiadomię dzis wieczorem administrację, by nie zgłaszali się do właściciela serwera po IP :-) Tylko proszę, zamieść to sprostowanie jeszcze w drugim temacie. Pozdrawiam :-) P.S. Nie ty jedna . Chyba większość z nas jest po prostu rozczarowanych, bo lubiło kiedyś Julię... Dopóki to w ta stronę nie poszło.

Gość gość
Ona serio z tą ranką po smyczy poszła do lekarza :D ? Nie wierzę...

Gość gość
Tak to ja. Oczywiscie pisali tam tez inni, nie tylko ja. Zreszta sama sie juz pogubilam kto co tam pisal. Jednak doszlam do wniosku, ze macie racje co do tej calej Julii. Po prostu przyznaje, inaczej to odebralam, jako hejty z waszej strony pod adresem jakiejs dziewczyny. Przepraszam.

Gość gość
Naprawdę się cieszę, ze to sprostowalas :-) chyba najbardziej rozczarowująca vlogerka, jaką znam....

Gość gość
W poprzednim temacie wypowiadał się chłopak, który poruszył ciekawy temat i oczywiście został zignorowany na rzecz walki "jesteś głupia i mnie pomawiasz "/"nie, to ty jesteś głupia, mam w rodzinie prawników" blablabla Powtórzę więc pytanie tego chłopaka - czy, biorąc pod uwagę to, co Julia przedstawia na swoim kanale - niewielkie, ale fajne mieszkanko, samochód, nowy sprzęt elektroniczny, dużo zakupów, kilka h pracy, teraz chyba jej brak; nie uważacie, że socjal we Francji jest krzywdzący dla państwa, które przeżywa obecnie kryzys? Czy to może kwoty są zbyt wysokie, czy to warunki, wedle których przyznaje się daną kwotą, zbyt ładne do "wyrobienia"? Jeśli przekręciłam pytanie, to bardzo przepraszam, ale nie chcę się przekopywać przez tę kłótnie o paragrafy. Popatrzcie, według założeń, pomoc socjalna ma być pomocą dla ubogich, którzy sobie sami nie radzą, żeby pomóc im stanąć na nogi. Tymczasem widzimy pieniądze, które państwo daje, ale, które mu się nie zwracają. Te wszystkie socjale, zasiłki tylko rozleniwiają ludzi, którzy nie pracują na państwo, ale nie omieszkają się pobierać przysługujące im kwoty. W Polsce trudno jest dostać pomoc finansową, chociaż zauważam podobieństwo między wysokim (czy nie zbyt wysokim?) socjalem a tym całym 500+, które też się nie zwróc***aństwu w przyszłości. Odkąd Alex dostał pełny wymiar godzin w żłobku, Julia mogłaby iść na pełen etat do pracy albo na uczelnię, może jakieś odpowiedniki studium czy szkoły policealnej i w ten sposób odwdzięczyć się trochę państwu, które bardzo jej pomogło. A tymczasem, wydaje mi się, że rozleniwia się z każdym dniem coraz bardziej.

Gość gość
Julia jest zbyt wygodnicka, zeby podjac pracę. Przeciez w czasie, gdy Alex jest w zlobku, ona ma czas na swoje pasje (czytaj : nagrywanie). Tak szczerze to przynosi wstyd naszemu narodowi, nie powinna sie przyznawac nigdzie, ze jest Polka. Uprawia pasozytnictwo. W Polsce by zginela marnie, a dziecko by jej odebrali.

Gość gość
Właśnie dla mnie szokujący jest fakt, że mając dzieciaczka ze specjalnymi potrzebami ( bo wiadomo, że jak trzylatek nie mówi, to trzeba się temu jednak przyjrzeć, nie warto panikować i podejrzewać autyzm czy Bóg wie co, ale pochylić się nad takim dzieciakiem trzeba), Julia oddaje go do żłobka na cały dzień, a w tym czasie nagrywa lookbooki z Eweliną czy jedzie z siostrą do Paryża i na kawę...Żywienie małego to kolejny temat rzeka, który woła o pomstę do nieba i szokuje chyba wszystkie inne mamy. Nie ma nic złego w okazjonalnym zjedzeniu ciasteczka czy czekolady przez dziecko, ale przecież takie produkty - jakieś różowe mleka, ciasteczka łódeczki i inne świństwa - nie mogą być podstawą diety ! Alergika tym bardziej !Serio, gdy jeszcze pracowała, jej wymiar czasu pracy wynosił 3 godziny, więc czas na ugotowanie posiłku małemu miała. Jej "motywowanie" jest żałosne po prostu. Jako kto Julia motywuje ? Prawie nie pracowała w życiu ( wiele osób oddałoby sporo, by móc się utrzymać na takim poziomie za ćwierć etatu), narzekała na zmęczenie non stop i tak, pieniądze na jej konto płyną więc jeśli nie od rodziców, to od państwa i z YouTube, a ona potem stanie przed kamerą i zareklamuje swoje kubki z napisem " z nieba Ci nie skapnie" ? I " ha, nie możecie już mnie nazwać sprzątaczką" ? Powiedzcie, że to okrutny żart... Jest jeszcze ta sytuacja z sąsiadem. Wszelkim niedoszłym prawnikom zaznaczam, że nie stwierdzam, tylko pytam i proszę o sprostowanie. W starym wątku ktoś napisał, jakoby Julka wdała się w romans ze swoim starszym sporo sąsiadem, przyczyniając do rozbicia jego rodziny. Dlatego też miała nie zgłaszać przebicia opon na policję, podejrzewając, że to jego była żona. Nie wiem, czy to prawda, ale bardzo zastanawiający dla mnie jest brak jakiejkolwiek reakcji ze strony Julii. Na jej miejscu, gdyby to była nieprawda, pierwsze co to siadłabym do komputera i pisała sprostowanie..A tu co ? Cisza. Dowiedzieliśmy się tylko, ze facet ma 30 lat, co potwierdzałoby częściowo prawdziwość słów tamtej komentującej osoby. Nie wiem, jaka jest prawda, ale czemu nie ma sprostowania ?

Gość gość
Kokejny temat o kolejnej wlogerce? :D No to macie dziewczynki ambitne zajęcie :D Tylko pogratulować :D 🖐️