Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak wlasnie

Zerwalem z dziewczyną bo zbrzydla

Polecane posty

Gość gość
13:01 LOL Technikum budowlane, spawacz i on nie jest tepakiem :D W pracy za biurkiem trzeba pomysleć głowa , byś sie wygiął od tego z potrzeby nagłego ruszania sie tepaku :D

Gość gość
Spawacz oczekuje modelki niepalącej . Tego sie mozna było spodziewać :P

Gość gość
Hostessy aby mu maskę spawalniczą trzymała przy pracy.

Gość gość
52 przy tym wzroście to niedowaga, 10 kg do przodu po prostu ją zaokragliło dostała kobiecych kształtów które ktos doceni i będzie miał bajeczny seks a ty wierć się na tyłku z tym swoim adhd z takim podejściem do kobiet z******tego seksu nie zaznasz nigdy :P

Gość gość
To prawda, że ta waga nie jest jeszcze bardzo duża, jednak nie ocznacza to, ze dziewczyna Autora nie mogła się zaniedbać i o mogło się mu nie spodobac....

Gość gość
jaka głupia prowokacja :D co z tego, że dziewczyna taka młodziutka, ale jednak 52 kg przy 168 cm to chudzielec. ja mam 34 lata. mierzę 166 cm ważę 58 kg i wyglądam naprawdę dobrze. noszę rozmiar 36

Gość gość
Ja mam 168 i ważę 62 kg i niszę 38/40 i jest w sam raz. Nie chciałabym być ani szczuplejsza ani teższa.:)

Gość gość
On jej nie kochał po prostu.

Gość gość
Co wy piertolicie? Ja mam 170 i ważę 54 kg i mam BMI w normie. Są kobiety, które mają tendencję do tycia, ale są też szczupłe. Mogła się zatrzymać widząc, że zmienia się na niekorzyść. Autor namawiał ją przez parę miesięcy, a ona wolała dalej tyć. Jeśli ktoś nie lubi o siebie dbać to ok, ale niech się nie dziwi, że komuś to może nie odpowiadać. Ostatnio widziałam grubą babę z dzieckiem. Mała miała ok 10 lat, sporą nadwagę i cellulit. Czy to jest normalne?

Gość gość
Ty wyżej min 2 kg mniej masz nadwagę

Gość Tak wlasnie
Już przestancie z ta miloscia a gdzie ona jest gdy 1/3 małżeństw rozstaje sie w pierwszym roku pożycia jak bym nic do niej nie czuł to bym z nia ponad rok nie był nie napsalem ze jest gruba tylko zbrzydla ta masa poszla jej w talie i nie ma wciecia i ochydne boczki a miała ladne doleczki nad posadkami

Gość Tak wlasnie
A co do mojej pracy to przynajmniej uczciwa a jak bedzie mi to potrzebne to pójdę na inzyniera bo mic mi nie stoi na przeszkodzie moja matka zrobila Licencjat i magistra w wieku 48 lat i jest księgowa w gminie i radną a wy pustaki nie hejtujcie jak kogos nie znacie

Gość gość
Mogła się zatrzymać widząc, że zmienia się na niekorzyść. niunia, a może ona zmieniła sie na korzyść i wreszcie przestała wyglądac jak dziewczynka za zaczeła jak kobieta, co mam w normalnym miejscu swoje własne cycki, tyłek, biodra. Może nie wiesz, ale żeńskie hormony odpowiedzialne m.in za płodność wymagają nieco tłuszczu i to naturalne, ze dziewczyna w tym wieku zaczyna inaczej wyglądać niz chuda nastolatka.

Gość gość
Te, które tu piszą, że jej nie kochałeś i nabrała kobiecych kształtów to zapuszczone, grube, kórwy, worki na spermę i śmietniki. One się tym dowartościowywują :) Dobrze, że morsa w zad kopnąłeś, niech sobie bromba nie pozwala.

Gość gość
a jak bedzie mi to potrzebne to pójdę na inzyniera bo mic mi nie stoi na przeszkodzie poza pewnym wrodzonym prostactwem w sposobie rozumowania i wypowiadania się......no ale idź , idź

Gość gość
Te, które tu piszą, że jej nie kochałeś i nabrała kobiecych kształtów to zapuszczone, grube, k**wy, worki na spermę i śmietniki. One się tym dowartościowywują usmiech.gif Dobrze, że morsa w zad kopnąłeś, niech sobie bromba nie pozwala. Uwaga! cham i prymityw

Gość gość
Nie jestem niunią. Jestem szczupła, mam wcięcie w talii, odstający zgrabny tyłek i średniej wielkośc****ersi więc nie gadaj, że trzeba się zatłuścić, żeby dobrze wyglądać. Cellulit nie jest kobiecy.

Gość gość jeleń upolowany
baba jak złapie jelenia to się zapuszcza, bo po hooj się starać jak jeleń upolowany, zero motywacji mają te leniwe pasożyty

Gość gość
14:54 Co to sa doleczki nad posladkami?? Faktycznie pedal z ciebie

Gość gość
Nie jestem niunią. Jestem szczupła, mam wcięcie w talii, odstający zgrabny tyłek i średniej wielkośc****ersi nie masz piersi, nie masz z czego, wiem bo sama kiedyś wazyłam 49 kg

Gość gość
15:16 Odstajace tylki nie sa ladne

Gość gość
15:17 Serio nie wiesz? :D Dołeczki mają wszystkie szczupłe dziewczyny.

Gość gość
Mam duże C. To, że Ty byłaś płaska to nie znaczy, że każda szczupła dziewczyna jest. X A jakie są fajne? Płaskie? :D Dziewczyny może zacznijcie dbać o siebie zamiast pluć jadem na ludzi;) Wciskacie sobie, że lejący brzuch i cellulit to atrybuty i napychacie się żarciem przed kompem. Szkoda życia.

Gość Tak wlasnie
Pedał ha ha wiesz na co sa te dolki na kciuki jak od tylu posuwasz panie Trzepiekoński a jak nie miales nigdy okazji na sex z naprawde zgrbną kobietą to nawet nie wiesz o czym mowa zresztą o czym ja z prawikiem dyskutuje

Gość gość
Mam duże C. To, że Ty byłaś płaska to nie znaczy, że każda szczupła dziewczyna jest. nie możesz mieć naturalnego duzego c przy tej wadze i wzroście, sorry

Gość gość
Im bardziej głupi tym bardziej wymagający. Co za samolub z autora.

Gość gość
15:28 A jednak można ;)

Gość gość
Do gość 15:30 ; zawsze tak jest

Gość Tak wlasnie
Mam chyba prawo do własnego wyboru z kim chce być jak bede chcial utrzymywać swinie to chlew założę

Gość gość
Jestem dziewczyną i rozumiem autora. Prosił ją przez parę miesięcy i nic. Panna wolała się zapuścić. Też bym się wkurzyła gdyby mój facet po roku zamienił się w pana z brzuszkiem i tłustymi łapami :D Seks nie, wycieczki też nie. Żyła jak emerytka.