Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak wlasnie

Zerwalem z dziewczyną bo zbrzydla

Polecane posty

Gość gość
baby żrą jak świnie a potem płacz że doopa rośnie, co za tępe suki

Gość gość
dobrze że świnie rzuciłeś była bezużyteczna, niech szuka innego debila, a ty poszukaj fajną laske co nie żre jak świnia

Gość gość
No i dobrze, co na niego fukacie, nie chciał , nie pasowali, przestało grać i niby na cholerę to przeciągać. Dobrze zrobiłeś, w końcu to nie matka twoich dzieci, mogłeś odejść . Powód tak samo dobry jak np. to, ze ty lubisz biegać a ona siedzieć . Ja popieram taka postawę, nie wolno oszukiwać i wbijać w lata kobiete z która i tak wiesz ze nie bedziesz. Ciekawa jestem jednak, jak ci bedzie kiedy dziewczyna z tej rozpaczy i innego powodu wróci do poprzedniej wagi, bedzie wyglądać jak łania , znajdzie przystojniaczka i bedzie fajna tak ogólnie.

Gość gość
To już nie będzie takie łatwe. Żeby usunąć rozstępy trzeba mieć parę tysięcy. Cellulit to kolejne koszta. Bądźmy realistami.

Gość gość
Nawet jeśli schudnie to za jakiś czas wróci do obżerania. Dziewczyna jest leniwa i nie lubi dbać o siebie. Ciężko zmienić naturę. Można powiedzieć, że zrobiła autora w hooja. Usłyszała to co chciała i uznała, że nie musi się starać. Brak seksu, albo tylko po paru głębszych to też tragedia. To taki typ babuszki. Stara chociaż jeszcze młoda.

Gość Tak wlasnie
Dziekuje za zrozumienie szczegolnie panią bo to o ich opinie mi chodziło ja nie mam jakiegos żalu wybrała swoją drogę zycze jej zeby wróciła do dawnego wyglądu mi braklo cierpliwosci nie wymagalem cudow ale choc zobaczyc starania bo wiadomo ze zeby zrzucić choć 6 kg trzeba wiele wysiłku mi nie jest szkoda zwiazku bedzie nastepna

Gość gość
Powiedz lepiej ze ci się znudziła i znalazłeś pretekst.

Gość Tak wlasnie
Nie nie znudzila tylko przestala mnie pociągać co rekompensowalo mi brak wspulnych pasji a pretekst można soba bardziej blachy wymyślić

Gość Tak wlasnie
A ile razy jakas pusta lala zmienila chlopaka bo zakrecil sie wokol niej drugi dajmy na ro z lepszą bryką bogatszy czy przystojniejszy większość kobiet jest z kim na poczekaniu czekajac na ksiecia z bajki

Gość gość
dla mnie ten jest błahy i myślę że chamstwem powiało ona znajdzie kogoś wartościowego który jej nie zostawi bo przytyła lub schudła czy pryszcz jej wyskoczył na pośladku i juz cie nie pociąga

Gość gość
twoja dziwczyna zbrzydła, ale ty chyba wypiekniałeś misiaczku, co?

Gość gość
W tak krótkiej wypowiedzi dwa błędy ortograf.i ty masz średnie wykształcenie? Człowieku tu "wyżej srasz niż dy/pe masz":D

Gość gość
wspulnych i panią w liczbie mnogiej....no cóż zaje..iście atrakcyjny intelektualnie jesteś synu księgowej z powiatu co to kiedyś pochodzi na inżyniera....do tego czasu niech ci matka słownik kupi i da parę złotych na korepetycje z polskiego

Gość gość
ślusarz po dwu letniej zawodowie a wymagania ma jak dyrektor banku. Oj chłopie, nie bądź śmieszny, inteligentna i ładna szybko się tobą znudzi bo ani intelektem ani niczym jej nie dorównasz, poszukaj kogoś na swoim poziomie w skali od 1 do 10 daje ci 2.:D

Gość gość
lepszy slusarz niz kobieta ktora nim gardzi

Gość Tak wlasnie
A co ja kurwa na dyktandzie jestem pisze z bledami bo mam angielski tekst wlaczony w fonie bo każdy polski znak upierdala mi w esie 100 znakow i o co ci kurwa chodzi sfrustrowana polonistko co cienawet kulawy transwescyta z cerowanym okiem patykiem nie tknie tez cie maz zostawil bo rzes kostke masla wpierdalala z rana i kibiel sie zapychal

Gość gość
60 kg przy wzroście 168 to NIE JEST WIELKA WAGA. Na pewno nie na tyle, mnie przy 56 i mieli za chudzielca, więc to niemożliwe że ona gruba była. A teraz ważę też jakieś 52 i już za chuda się nawet według mojej opinii zrobiłam, wszystko ze mnie leci i muszę się na XS przerzucać...

Gość gość
Chamidlo do kwadratu. Są jeszcze jakiejś kobiety które by chciały z takims kimś być.?

Gość Tak wlasnie
No widze wszystkie kafeterianki maja idealna figurę każda syswetka osy ale to wifac wystarczy wejść na jakies forum randkowe i budowa ciała:normalna a dupa jak trolejbus rzygac mi sie chce jak patrze na wasze zaklamanie rzadna nawet najgrubsza baba nie przyzna ze ma nadwage tylko powie ze jest kobieca TO NIE RENESANS!!!ze w modzie Rubensowskie ksztalty zaklamane sciery wystarczy iść na plażę nad morze i prawda wychodzi na jaw 1 /100 wyglada w miare reszta to wieloryby wyrzucone na brzeg polsze zdziry opasle i bede robil bledy sfrustrowane idiotki

Gość Baby to huje
Teraz wszystkie sa piękne szczególnie te na kafe same panie dyrektor i kierowniczki z pensjami pow 10 tys i wyksztalceniem conajmniej magisterskim a rzeczywistość jest jaka jest

Gość gość
Dobrze zrobileś tez to zauważyłem że te co juz sa w związku strasznie sie zapuszczają a ye co tu pluja jadem też zostały porzucone dla zgrabniejszej młodszej ale nie ma nic zlego w tym jak kobitka zostawi meża dla bogatszego

Gość gość
Zajmij się dziadu lepiej jakąś robotą cały dzień tu piszesz wymyślone bajeczki.:D