Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy startować na to stanowisko? Nie mam matury ale mam ogólniak'

Polecane posty

Gość gość

Mam wykształcenie średnie, ostatnio znalazłem ogłoszenie, że poszukują osoby do pracy w salonie orange. Nie wiem czy składać CV czy sobie odpuścić. Mam plan, jak przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej.

Gość Redfield_
Składaj,nie masz nic do stracenia. Matura tak naprawde nie stanowi o tym, czy nadajesz się na to stanowisko czy nie. W tym kraju musiałbyś mieć 5 lat doświadczenia, wszystkie certyfikaty,znajomości programów,norm a i tak czegoś będzie im brakować. Zaś ktoś kto ma plecy,dostanie posadę bez kwalifikacji, bo tam ma szkolenie,które przeciętny Kowalski nie dostanie. Firmy skupiają się na zyski, jeżeli nie zarobisz dla firmy,to nie będą Cię trzymać. Najbardziej cierpią pracownicy najniższego szczebla, bo muszą pracować na połowę pensji wynagrodzenia przeciętnego pracownika wyższego szczeblu. Nie daj sobie wmówić,że czegoś nie umiesz, nie potrafisz. Nie daj sobą pomiatać. W tym kraju i tak jest dno,jeśli chodzi o pracę,nikt nikomu ręki nie poda,by nie być gorszym. Skup się na sobie,rozwijaj się . Pozdr.

Gość gość
jak na sprzedawce to spoko, przeciez nie musisz miec specjanych kwalifikacji...jak na ksiegowego, no to chyba rozum masz.