Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

kojarzycie zespol the mars volta

Polecane posty

To z wokalsita z tego zespolu mam kvrwa kontakt na twitterze, wszystko dlatego, ze album ktory nagrali z omarem, czyli gitarzysta mars volta, ktory zwie sie Cryptomnesia, nikogo nie obchodzi, i nawet trasy koncertowej nie mieli bo im nie wyszlo, a cedrica jest to ulubiony album, ktorego byl czescia. Ja nie moge uwierzyc w sumie to, ze gosciu mnie kojarzy, to jest cos niesamowitego. Czuje sie chory psychicznie, zj3bany smiec, dlatego nie wierze ze gosciu istnieje naprawde xd http://www1.pictures.gi.zimbio.com/Cedric+Bixler+Zavala+Omar+Rodriguez+Lopez+u-5_sJzNNu5l.jpg to ten w srodku a wy z kim znanym jestescie na ty

zapomnialem dodac, ze mnie Cryptomnesia ROZPIERDALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PLACZE JAK SLUCHAM TEGO ALBUMU

Gość gość
Swarzędz – gmina miejsko-wiejska w województwie wielkopolskim, w powiecie poznańskim. W latach 1975–1998 gmina położona była w województwie poznańskim. Siedziba gminy to Swarzędz. Według stanu na 31 grudnia 2014, gminę zamieszkiwało 47 160 osób.