Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy jedynaków czy żałujecie że

Polecane posty

Gość gość

Wasze dziecko nie ma rodzeństwa??

Gość gość
Tak żałuję że w porę nie zdecydowałam się na drugie dziecko

Gość gość
nie, jedno mi wystarczy

Gość gość
Nie, nie i jeszcze raz nie. Z jednym jest wystarczający cyrk

Gość gość
a co to ja idiotka aby samemu siebie wjebać w kierat 24 godzinny do śmierci rodząc kilkoro dzieci, to tylko baby pozbawione logicznego myślenia tzn. idiotki rodzą po kilkoro dzieci.

Gość gość
Nie, nie żałuje. Wręcz przeciwnie-uwazam to za najlepszy wybór.

Gość gość
Nie żałuję, bo moja obecna sytuacja małżeńska i zawodowa nie daje mi podstaw, aby myśleć o powiększeniu rodziny.

Gość gość
najgorzej jak matka ma tylko syna. bo prawda jest taka, że matka wychowuje syna dla innej kobiety i niech znajdzie się synowa zołza co syna do matki nie dopuści.

Gość gość
to taką synową sie gnoi jak głupia

Gość gość
no ty byś zgnoiła, za co syn zgnoi ciebie.

Gość gość
Przeciez nie wychowujecie dzieci dla siebie.

Gość gość
Ja mam brat blizniaka i jestem szczesliwa,mam super bratowa i troje super bratanków.Ale obserwuje jedynaków dorosłych w rodzinie i widać te samotność ,ze jednak brakuje im tej najbliższej rodzinki,wsparcia,szczególnie jezeli sa samotni.

Gość gość
a ja mam rodzeństwo, siostra chora psychicznie, brat pijak i na wuj mi takie rodzeństwo, tylko mam teraz problem, nie mam własnego życia, najpierw opieka rodzicami teraz rodzeństwem, i po wuj to mi żyć. mam żal do rodziców, że mnie "zrobili", chyba po to abym sie męczyła na tym pieprzonym świecie

Gość gość
rozmowy w toku Mamo, żądam kasy za opiekę nad rodzeństwem! nie ma to jak napieprzyć dzieci i starsze rodzeństwo niech się opiekuje, ot, kuźwa pieprzone mamuśki

Gość gość
Ja mam brata bliźniaka i starszą siostrę o3 lata i nigdy się nawzajem nikt nie pilnował. Od tego mieliśmy rodziców.

Gość gość
rozmowy w toku - 12-letnia Dominika chce dostawać od mamy 30 złotych za każdym razem, kiedy zostaje z dwojgiem rodzeństwa: 3 letnią Klaudią i roczną Noemi. 12 lat i dwoje malutkich dzieci zostawione pod opieką, gdzie jest opieka społeczna, odebrać matce dzieci, przecież te dzieci są narażone na niebezpieczeństwo.

Gość gość
ja nie mogę, napieprzyły dzieci i obarczają nimi opieką starsze rodzeństwo, i to matki, te dzieci mają rację, jak stare rodzice głupie to niech płacą

Gość gość
Ja żałuję że nie zdecydowalam się wcześniej na rodzeństwo dla syna.

Gość gość
Nie mówię o patologii ale jak ma się możliwość to warto mieć drugie dziecko nawet i ze względu na nie. Rodzice żyć wiecznie nie będą a zawsze to zostanie bliska osoba i człowiek sam jak palec nie będzie.

Gość gość
Nie żałuję. Mały ma 8 lat, staje się samodzielniejszy. Ja mam więcej czasu dla siebie. Jak patrze na te kolezanki co to prowadxi dziecko do szkoly drugie do przedszkola lub idzie z jednym w wózku a drugie gania po sklepie czy drze się aby się pilnowalo to aż im współczuje. Mam liczną rodzinę i niestety ale jedni przeciwko drugim, oczywiscie wszystko zaczeło się psuć po śmierci dziadków i gdy zaczeła się walka o spadek. Jak to mówią z rodziną dobrze na zdjęciu.

Gość gość
żałuję i to bardzo.

Gość gość
nie żałuję i jak patrze się na matki królice to patrze na nie przez pryzmat głupoty jaką same sobie stworzyły, jedynaki nie żyją same na tym świecie, to nie pustynia, osoby kontaktowe zawsze dadzą sobie radę, mam rodzeństwo a nie spotykam sie z nimi, bo ich nie lubię

Gość gość
i przez to właśnie, ze nie lubię swojego rodzeństwa moje dziecko jest jako jedynak

Gość gość
żałuję... człowiek był kiedyś głupi, zabiegany, wygodny... dziś kiedy starsze ma 16 lat i w domu jedynie bywa, żałuje że nie mam jeszzce młodszego dziecka. Dziś czasu mam w bród tylko na ciąże za późno..

Gość gość
to się zatrudnij jako wolontariat jak nie masz co z czasem zrobić, albo zaopiekuj się innymi pozostawionymi z kluczem na szyi dziećmi, dla chcącego nie ma nic trudnego ,tylko puste blondynki zawsze mają problem

Gość jhfj
Nie, nie przedkładam ambicji rozpłodowych ponad dobro dziecka. Drugie dziecko to rywal i ograniczenia. Nie życzę tego swojemu dziecku.

Gość gość
gość dziś rozmowy w toku Mamo, żądam kasy za opiekę nad rodzeństwem! nie ma to jak napieprzyć dzieci i starsze rodzeństwo niech się opiekuje, ot, kuźwa pieprzone mamuśki gość dziś Ja mam brata bliźniaka i starszą siostrę o3 lata i nigdy się nawzajem nikt nie pilnował. Od tego mieliśmy rodziców. Zgłoś gość dziś rozmowy w toku - 12-letnia Dominika chce dostawać od mamy 30 złotych za każdym razem, kiedy zostaje z dwojgiem rodzeństwa: 3 letnią Klaudią i roczną Noemi. 12 lat i dwoje malutkich dzieci zostawione pod opieką, gdzie jest opieka społeczna, odebrać matce dzieci, przecież te dzieci są narażone na niebezpieczeństwo.

Gość gość
oczywiscie ze nie, to nasza swiadoma decyzja i tego bedziemy sie trzymac

Gość gość
gdyby głupota tych matek miała skrzydła to by latała, rodzić dzieci po to aby opieką obarczać nimi starsze dzieci, ja pieprze, co za chore na głowę matki. Przecież to są ich dzieci i ich problem a nie starszych dzieci.